Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mostátok ill. vasaltá...

Ti mikor mostátok ill. vasaltátok ki a babaruhákat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
34. hét körül.
2012. jan. 20. 08:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Elso babaval 35. het korul. Rengeteg ruhank volt, de 2 nap alatt igy is vegeztem, teleteritettem az egesz lakast, a radiatort tobb retegben, utana meg szeken ulve, kenyelmes tempoban vasalgattam ki.

Masodik gyereknel mar nem volt eselyem kenyelmes tempora, idom sem volt (koltozkodtunk es az elso gyerek is csak alig mult egy eves akkor), igy csak egy taskanyi ruhat mostam ki a 34. het korul a legaprobbakbol. A tobbit 37 hetesen mostam/vasaltam, mindig napi egy adagot, mert csak hajnalban volt ra idom. Akkor a nagyobbik babank meg aludt, en meg ugysem aludtam mar jol akkor.

2012. jan. 20. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia én a 28. héten vagyok és már most mosok, vasalok. Lehet, hogy még korán van de egyszerűen olyan örömet okoz mikor megfogom a kis rugit vagy body-t és elképzelem bele a kislányom :)
2012. jan. 20. 09:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes vagyok. a kórházi csomag már készül. A többi még dobozban van, csak gyors mosáson mentek át, mert használtan kaptuk (turkálóból is) és így nem szívesen tárolom. De már nagyon készülődnék... :)
2012. jan. 20. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én 32 hetes vagyok és a héten kezdtem neki a mosásnak. Talán a jövő héten be is fejezem vasalással együtt. No nem azért ilyen későn, mert ilyen sok a ruhácska, hanem azért, mert mindemellett 6 főre mosok, vasalok. (Nagy a család :))

A babaszobát pedig kb 2 hét múlva szeretném elkészíteni. A Motyómat pedig talán a jövő hét vége felé.

Remélem segítettem!

Üdv egy 4. gyermekét váró édesanya

2012. jan. 20. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 27 hetes vagyok, de a kórházi pakk már készen van és a ruhák is készen vannak. Lehet kicsit hamarabb elkészítettem mindent, de a kislányomnál is ilyen tájban már kész volt minden. Innentől kezdve még többet pihenhetek és megnyugodhatok, hogy ha netalán tán hamarabb beindul a szülés ne legyen ebből gond. Így sokkal nyugodtabb vagyok, hogy ezzel már nem kell vacakolni.
2012. jan. 20. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 32 hetes vagyok, most kezdtem mosni vasalni, de annyi ruci van, hogy gőzöm sincs mikor fejezem be. Remélem hamarosan a kórházi pakkra is lesz időm. :)
2012. jan. 20. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
34 hetes vagyok még semmi nincs kész. Költözünk, mellette tanulok és van egy 2 éves lányom, akit most szoktatok be bölcsibe. A 36. hétig egyébként sem akartam semmit csinálni, mert szeretem, ha minden friss. Persze második gyereknél már azért is könnyebb, mert már nem kell szinte semmit venni, ha bármi van még a férjem is tudja mi kell hirtelen, ezért nem aggódom.
2012. jan. 20. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
36 hetes vagyok, pont most mosom a harmadik adag rucit:-) Nekem a korhazi pakkom kesz van nagyjabol de en irtam egy listat a ferjemnek ha valami kell hirtelen akkor o is ossze tudja rakni es hozni utanunk.
2012. jan. 20. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Első baba, nem kapkodtuk el a vásárlást sem, a 30. héten vettük meg amit kellett. A kiságyat még festenünk is kell (az enyém volt).

A textilpelusokat múlt héten mostam, vasaltam, a kis ruhácskákat pedig pont ma mostam. Nincs olyan sok, még body-kat és rugikat kell vennünk főleg. De jólesik csinálni. Aztán majd a hétvégén ülve kivasalgatom őket. A kórházi csomagom is nagyjából megvan, még pár dolog hiányzik belőle.

Boldog Babavárást mindenkinek!

32h kismama

2012. jan. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!