Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetesen mostatok, vasalta...

Hany hetesen mostatok, vasaltatok ki a babaruhakat? Es mikor pakoltatok ossze a korhazi taskat?

Figyelt kérdés
En nem birtam mar magammal, mivel mar nem dolgozom meg ugy ereztem hogy meg kell csinalnom, szoval a heten megcsinalok mindent, 31 heteske vagyok.
2010. febr. 2. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

35. héttől én már mostam a ruhákat ,összeraktam a cuccom, a baba hazahozós ruciját.Hamar elfáradok,szóval apránként haladt a dolog.Jó időbe elkezdeni.

39 hetes

2010. febr. 2. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A 32. héten kész volt minden :)
2010. febr. 2. 11:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Akkor megnyugodtam, hogy nem csak en kezdtem el ilyen koran! Csak szeretnek mindent a helyen tudni mert hat sose lehet tudni mikor jon a kis mano!
2010. febr. 2. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is itthon voltam, és folyamatosan kapok/veszek rucikat a 32. hét óta. Azóta mosom és vasalgatom őket. Mostanra már a kórházi csomagomat is összeraktam, valamiért úgy érzem, hogy hamarabb fog jönni a baba :) 36 hkm
2010. febr. 2. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tervezem, hogy a 30. héten elkezdem, és amilyen tempóban bírom, úgy pakolászok. :) A 32. hétre nem bánnám, ha minden okés lenne, beleértve a kórházi csomagot is.

Júni 3-ra vagyok kiírva, de nálunk az utolsó 5 hetem nagyon sűrű lesz, ballagások, kajálások, utazások, stb, akkor leszek nyugodt, ha minden cuccos vigyázban áll. :)

23 hetes km

2010. febr. 2. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 32. hétben vagyok, és már nagyon gondolkozom, hogy el kéne kezdeni kimosogatni a rucikat. Az ágyat most raktuk össze, igazából minden fontos dolog megvan már, legalábbis ami a kezdetekbn is kell, sok rucit kaptunk, de kevés az újszülött méret, olyat azért még kell venni. A kórházi csomagot még nem kezdtem el összerakni, de lassan ahhoz is kezdem beszerezni a hiányzó dolgokat (betét, szoptatós melltartó, melltartóbetét stb.), a védőnőm szerint jó, ha a 36. hétre megvan, mert utána bármi lehetséges, és nem jó, ha kapkodunk, vagy ha aztán apának kell összepakolnia. :)
2010. febr. 2. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
30. héttől mostam, vasaltam, kórházi cuccokat a 32. héten raktam össze.
2010. febr. 2. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok, nálam i folyamatban van a pakolászás, kórházi táska már majdnem kész, egy-két apróság kell még bele. Babaszoba készen van, babaruhákat ahogy kapom-veszem, úgy mosom szép apránként. A 35. hétre készen akarok lenni mindennel. Nem szeretnék kapkodni.
2010. febr. 2. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, még annyi, hogy a második csajosommal olyan hirtelen megindult a szülés, hogy azt se tudtam hova kapjak, nagy volt a káosz, szörnyű, elhihetitek. Szinte a férjem csinált meg mindent ( már amit tudott) amig a kórházban voltunk.
2010. febr. 2. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!