Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg csak az a jó Anya aki...

Tényleg csak az a jó Anya aki reggeltől-estig csak a gyerekével van?

Figyelt kérdés

Úgy értem a kérdést, hogy nekem van némi segítségem a 7 hós babámhoz.Apja ha nem dolgozik tud rá figyelni még én főzök, vagy kiszaladok a boltba.Vagy a mamája eljön, és akkor tudok házimunkát végezni.Mellette egymagam nem tudok nagyon semmit csinálni, mert állandó felügyeletet igényel, nincs el egymaga pár percig sem, már menne, mászik ezerrel.Járókában nem marad.Ha egyedül látnak boltban, rögtön jön a kérdés, hogy hát a pici?Gondolhatják hogy nem egymaga van otthon.

Ígysem szórakozni járok el nélküle, hanem loholok, házimunka és társai, még egy filmet nem néztem meg a 7 hónap alatt.

Ti hogy oldjátok ezt meg a picivel, mindenhova viszitek?Szerintetek az a természetes ha csak az anyával van 24/24?

2010. ápr. 13. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5 hónaposom van. Bizony én is el szoktam menni, méghozzá hetente egyszer nélküle. Sőt! Meg lehet kövezni, de én fodrászhoz és kozmetikushoz is el szoktam menni, mert nem csak anya vagyok, hanem feleség is! ugyanis hetente egyszer jön a mama. Távol lakunk mindenkitől, a férjem elég sokat dolgozik, így non-stop együtt vagyunk a gyerkőccel, kivéve péntekenként néhány órát.

Tőlem is meg szokták kérdezni, hol a gyerek. Gondolom tőled is azért kérdezik, mert egyébként mindig együtt látnak. Én egyszer azt mondtam, hogy: otthon, beletettem a kiságyba, odakészítettem a pelust, a tejet. És volt, aki megkérdezte: Tényleg?! :-))

2010. ápr. 13. 23:18
 22/24 anonim ***** válasza:

azért nem válaszolnak azok az anyukák kik mindig azt mondják hogy a gyerekkel kell lenni,mert ugy is lehurrogják őket.ezen az oldalon sajnos akinek más a véleménye az már nem jó.vitatéma.már én sem válaszolok olyan kérdésekre amikre más a véleményem.sajnos igy viszont csak bólogatós lesz ez az oldal,pedig nem az lenne a lénye.

az egyik válaszoló voltam.

2010. ápr. 14. 07:34
 23/24 anonim ***** válasza:

utolsóra: nézz körül, itt olyan veszekedések mennek, hogy csak na! :( engem hány anyuka hurrogott le, hogy minek szültem, pl mert a gyerekemet az aludj jól gyermekem szerint tanítottam meg aludni... le önzőztek, kényelmeseztek, stb... szóval itt szerencse, hogy most nem tört ki a lehurrogás...:(

Na mindegy, a kérdésre visszatérve, én biztos vagyok benne, hogy azok kérdezik, hogy hol van most a gyerek és lepődnek meg, hogy más vigyáz rá, akik ezt nem tudják, vagy nem akarják megoldani, és egyszerűen irigyek... és inkább azzal vígasztalják magukat, hogy a babának úgyis így a jobb... persze most csak azokra gondolok, akik húzzák a szájukat, nem azokra akik megértőek, csak szimplán nincs segítségük.

2010. ápr. 14. 10:42
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozzászólást.Én nem hurrogtam volna le azt az anyukát sem aki másképp vélekedik, de jó azért hogy nem lett vitakérdés.Igen örülök hogy van mama a közelben(5 percre, egyedül él mivel sajna apu már meghalt, másik unoka 50 kilóméterre), szóval szívesen jön mikor nem dolgozik.Én meg sokszor kínálom pl ebéddel meg ezzel-azzal amit sütök-főzök, és legalább nem egymaga eszik otthon.Ilyenkor meg ha nem muszály nem viszem magammal a falu másik végében lévő gyógyszertárba a fiam.De amikor meg ébren van, akkor maximálisan vele foglalkozok, mondóka stb.....Netezni is akkor szoktam mikor alszik(most is).Én főzök neki általában.

Apukája kétműszakos, tehát vagy délelőtt vagy délután tud itthon lenni.

Sajnálom akiknek nincs, vagy csak alig segítségük, biztos nehéz lehet.

Ja és ahogy az egyik válaszoló is írta, nem csak anyák vagyunk, hanem nők, feleségek is.

Mindenkinek kívánok boldog babázást.

2010. ápr. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!