Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek hogy néz ki egy napja...

Kinek hogy néz ki egy napja 15hónapos gyerekével?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
8 körül kelünk, reggeli szopi, majd reggeli, fogmosás, játék stb. 11-kor tízórai, majd szopi-alvás. Addig én takarítok, főzök stb. 14-15-kor kelés, szopi, játék, ebéd, séta estig. 18-kor uzsi, séta folyt köv. 21-kor fürdés, fogmosás, meseolvasás, szopi-alvás...
2011. aug. 3. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még egy kérdésem lenne, hogy megy neki a rágás?Nálunk elég nehézkesen, ami már nagyobb rágni való darab, azt vagy kiköpi vagy fuldoklik tőle, pedig már van 9 foga.Néha jó étvágya van,de van amikor meg csak néhány kanállal fogad el bármit.
2011. aug. 3. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez nálunk is "problémás" még, az ételei nagy részét pépesítem neki, de azért minden nap próbálkozom egy-egy darabos "fogással" is, de általában öklendezni kezd tőle... a zsemlével már szépen elvan... sztem nem kell túl aggódni, a pépesített ételt amúgy is jobban megemészti a szervezete...a gyerekorvos azt mondta erre, hogy majd amikor előbújnak a rágófogai is, akkor biztosan változik a helyzet... :) én nem aggódom túl, próbálkozom néha, de mindennek eljön a maga ideje, majd egyszer ennek is :))
2011. aug. 3. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi fél8-8 között kelünk, felöltözünk, teázik a fiam,én összekészülődök, és megyünk a játszira. Általában útközben, vagy, a játszótéren 10óraizik. Kb. 12-13 között érünk haza, egy gyors pancsi (iszonyatosan koszos tud lenni a fiam..), aztán ebéd. 13-14 óra között alszik el,és kb. 17 kor kel. Utána megint teázik, játszunk, uzsonna, megint játék (otthon), 19:30,és 20 óra között vacsi, majd fürdik,és altatom. Kb. 21:30 -ra már alszik is,és végigalussza az éjszakát.

Darabos kaják elég jól mennek.

Puhábbak, mint a tészta, virsli, sajt, kifli bele, tórórudi, simán megeszi.

Husival néha küszködik, de valahogy csak meg eszi.

Öklendezni már egyáltalán nem szokott, ha valamit nem tud össze rágni, akkor kiköpi. Pl. a kifli sarkából, ha túl nagyot harap.

15 hónapos a fiacskám.

2011. aug. 3. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!