Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjetek megsértődött volna...

A férjetek megsértődött volna ezen a body feliraton vagy nem? Dobjuk ki?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom előre, hogy jaj, nincs humorérzékünk, így ezt le se kell írnotok. :)

A férjem is itthon van a gyerekkel, 50-50 látjuk el (4 hónapos). Kaptunk pár bodyt anyósomtól (aki nem beszél angolul), amikre ilyen dolgok vannak írva angolul:

- menni fog, apa, oda a lábam, oda a kezem

- lenn kapcsos, apa, nem a fejemen

- szép leszek, mint anya, okos leszek, mint apa

- ezt még anya is meg tudja csinálni, hajrá apa

Meg hasonló dolgok. Tudjátok, olyan Vida Ágneses mártírkodós izék, amiket az emberek megosztanak a neten.

A férjem azt mondta, hogy na, ezeket elvisszük a ruhagyűjtőbe, mert ő nem adja rá ezt a gyerekre. Mert hogy ő igazi apa, mindenben teljesen kompetens és nem nemi szervvel vigyáz az ember a gyerekére.

Megértem, hogy utálja ezt a magyar rendszert, hogy a férfiak semmibe vannak véve gyerek témában, de dobjuk ki ezért a bodykat? Arra gondoltam, vasalnék rájuk valamit, és nem lenne ott a gáz felirat.

Ti mit tennétek? A férjeteket zavarná?

2016. jún. 23. 09:00
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a négyhónapos piszok gyorsan kinövi a cuccokat, addig meg mondjuk egyszer rá lehet adni, mikor jön a mama, vagy ti mentek, osztjónapot.

Másrészt nálunk az illetékes azt üzeni, hogy nem sértődött volna meg, bár ő is tudja merre van a gyerek keze és lába.

Harmadrészt a ruhagyűjtő jó ötlet, illetve különböző szervezeteknél le lehet adni (Szocsoma, Igazgyöngy, Oltalom stb). Hidd el, örülni fognak :)

2016. jún. 23. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!