Normális, hogy anyám megsértődött, mert kértem, hogy szülés után pár hétig ne jöjjön?
Az én anyám elég erős bagós. Hiába tudja, hogy terhes vagyok, mellettem rágyújtott, és simán fújta rám a füstöt.
Ráadásul mást sem hallgattam, minthogy mit hogy kell majd csinálnom. Pl folyamatosan azt hallgattam, hogy nem kell eldobható pelus, mert úgy is van időm pelenkát mosni, minek kiságy, majd elalszik melletem a franciaágyon a gyerek, férjemnek pedig addig át kell költöznie a másik szobába. Megtiltotta anyósomnak, hogy az első hónapban meglátogasson bennünket, stb.
Ezek után kértem, hogy egy vagy két hétig ne jöjjön ő sem.
Nagyon besértődött, 3 hónapja nem beszélünk. Rosszul kellene magam éreznem, de az az igazság, hogy megkönnyebbültem, hogy nem kell hallgatnom a folyamatos hülyeséget.
Nálam az tette be igazán a kaput, amikor egy családi ebédkor kifejtette, a gyereknek majd megtanítja, hogy azt kell mondogatnia: hülye anya, hülye anya, hülye anya.
És majd elmagyarázza neki, hogy miért ne szeressen engem.
Akkor álltunk fel, és jöttünk el.
Meg kell beszélni, mit vártok el egymástól, mint unoka-lány-nagymama viszony!
Én biztos nem tiltottam volna senkit hetekre el a babámtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!