Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már olyan, hogy a párod...

Volt már olyan, hogy a párod megsértődött a gyereketekre?

Figyelt kérdés
Átvitte anyósomékhoz 16 hónapos fiunkat, le sem szállt az öléből, nem akart játszani, sirt. Anyósomék nagyon szeretik, normális emberek, a kicsi nem szeret náluk lenni, nem tudok mit csinálni! Hazahozta, szinte odadobta hozzám, közólte hogy egy elkényeztetett gyerek, beleorditott az anyja arcába, és nekem hogy esne, ha anyámmal ezt csinálná. Aztán elment itthonról, közölve hogy ő sehova nem viszi többet. Itt sirdogáltam, fel is hivtam anyósomat, hogy lehet ilyen gyökér a fia. Nem tudom, mi a megoldás, tényleg rossz, annyira nem megy oda hozzájuk, de hogy a párom se a megoldást keresse, csak megsértődik... Rosszul érzem magam.
2010. febr. 28. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Háát azért ezt nem igy kellet volna lereagálni a párodnak.Elég furán gondolkodik.De majd megjelenik és megbékél,neked aztán semmi mondani valod nincs.Ö meg szégyelheti magát.Az a kicsi még nem tudja,nem tehet rola.Talán ha sürübben vinné,jobban szeretné öket.

Tényleg gyökér!!!

2010. febr. 28. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
nagyon sajnálom de azt kell mondanom,hogy a párod nem igazi apuka,ő inkább olyan mutogatós,dicsekvős apuka,tudod akik csak hencegnek a babájukkal,de ha valamit csinálni kéne,vagy valami nem tetszik akkor máris nem annyira dicsekvős.Nagyon bunkó a párod.a gyereke mindent megéreznek ám,vajon mit érzett amikor apukája utálattal beszél róla és haragszik rá.ő egy gyerek,meg kell az okát keresni miért nem szeret ott lenni.vigyetek oda a játékai közül párat,vagy vegyetek oda is ujjakat,vagy keressétek meg azt az elfoglaltságot ami tetszene ott neki,zene hallgatás,hintázás,nem lehet hogy hirtelen ajnározzák a gyereket és ettől ő megijed?szóval ennek oka van,erőltetni nem szabad,nem elkényeztetés,de a párodnak mond meg a magadét.egy apa nem lehet ilyen.
2010. febr. 28. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom apósommal és párom nagyijával ilyen. mi sem tudjuk miért. Erőltetni nem akarom, mert annak ordítás a vége. Mindig próbálom neki magyarázni, hogy szeretik őt, nem bántják...stb. viszont ha párom így reagálna, lehet pár napra elküldeném, hogy gondolkodjon el rajta, hogy mit csinált. Egyszerűen hazaküldeném anyukájáékhoz, hogy amíg nem tisztul ki az agya, addig ne lássam. Lehet, hogy durva, de megtenném.
2010. febr. 28. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért embert nem ölt a párom, ki nem dobhatom a saját házából. Máshogy fogom éreztetni a bajomat. Mikor ő reggel felkel, be sem viszem a kicsit hozzá, inkább játszok vele tovább. Eddig ha hazajött, kommentáltam mindig hogy jajj de jó, megjött apa, menj hozzá, öleld meg, hát most egy szó nélkül maradok. Este szoktak játszani, de inkább én szoktam rá kérni, most nem fogom. Többnyire együtt fürdetjük, most nem szólok. Ha akar, jöhet, hallja ha engedem a vizet. Bár ezekkel mind saját magammal cseszek ki, mert mégjobban hozzámtapad a kicsi. Egyébként azt sem tudja, hogy bajom van, ennyire rosszul esett, ő már tuti rég el is felejtette, ez mindig igy van. Én meg próbálom sokszor lelkileg zsarolni, ami sosem jön be, mert képes akkor egy hétig is levegőnek nézni. Nem egyszerű ember. Kiváncsi leszek, foglalkozik e vele este.
2010. febr. 28. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
De te sokkal jobb vagy hogy próbálod lelkileg zsarloni... :D De gyerekes vagy... Állj elé és közöld vele hogy valami neked nem esett jól. Persze hacsak nem te vagy a hibás tényleg hogy magadhoz növesztetted a gyereket. Felnőtt módjára nem lehet megoldani a problémát? Neked is van hibád ami meg őt idegesíti ez tuti. Mindenkinek van.
2010. febr. 28. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

" Felhívtam az anyósom, hogy mekkora gyökér a fia? "

Elég érdekes kapcsolatotok lehet ha így beszéltek egymásról. Csak a gyereket sajnálom, nehéz lesz neki.

2010. febr. 28. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Miért lesz nehéz neki? Mert gyerekes szülei vannak? Jajj, te szegény. Szerintem mondtál te már különbet is a férjedre... Akkor felnőtt leszek , méghozzá ugy, hogy elviszem a fiam egy közös sétára anyósommal, legalább kint nem visít rá a fiam. És csapunk egy jó délutánt. Remélem beválik. Köszönöm a válaszotokat!
2010. febr. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!