Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Strandon (medencés) úszópelenk...

Strandon (medencés) úszópelenkát adtok nem szobatiszta gyereketekre, vagy sima pelust?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
úszópelust természetesen mert a sima pelus elázik:)
2011. júl. 10. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül találták ki az úszópelit. Természetesen azt adok rá.
2011. júl. 10. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Úszópelust!
2011. júl. 10. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
úszópelust.a sima teljesen megszivja magat a vízzel és elazik
2011. júl. 10. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Úszópelust adok rá én is. A sima pelus nem jó a vízben.
2011. júl. 10. 23:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, én is azt adok rá, sőt láttam már olyan strandot, ahol ki is volt írva, hogy pelenkás gyerekeket úszópelenkában lehet csak vízbe vinni. Ez szerintem jól is van így!

De tegnap voltunk egy másik strandon, és a gyerekek többségén tényleg úszópelus volt, de legnagyobb megdöbbenésemre láttam olyan gyereket is, akin sima libero pelenka volt. Szegény gyereken akkora volt a pelenka, hogy alig tudott mozogni...

Azért jól sejtettem, hogy ez nem egy gyakori eset, és tényleg inkább megveszik a szülők az úszópelust! :)

2011. júl. 11. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Kötelező az úszópelus a strandokon. Bár pont ugyanannyit ér, mint a rendes. Ugyanúgy ki-be jár benne a víz! csak drábább!

Ha nem használsz úszót és belekakil a gyerkőca medencébe, akkor kifizettetik a takarítást!:-(

2011. júl. 11. 12:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát ahogy elnéztem azt a gyereket a nagy kufferral a fenekén, biztos jobban érezte magát az én fiam úszópelusban, ami nem szívta meg magát vízzel, még ha át is engedi a vizet/pisit...
2011. júl. 11. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nem szobatiszta még,de ha kakálni kell neki akkor szól.Mivel az úszópeluson is átfolyik a pisi így én sima úszónadrágot adok rá...és szerintem ezzel sokan vannak így mások is.Sokkal olcsóbb,mint az eldobhatós és lényegében ugyan annyit ér!
2011. júl. 12. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!