1 eves 8 honapos gyereketekre mar adtok overallt ilyen idobe?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 08:51
1/5 anonim válasza:
nekünk kantáros overallnacink meg külön kabátunk volt tavaly ilyenkor,és már október végén bizony abban volt az utcán.15hós volt akkor
2/5 anonim válasza:
Hát az egyik nap már elgondolkodtam rajta, mert többször említette szegénykém, hogy fázik, hiába motorozik. Szóval még nem hord, de sztem már nem sok kell.
3/5 anonim válasza:
Én igen, van egy vékonyabb egyberészes, amit már a múlt héten ráadtam. AZóta be sem akar jönni az udvarról, jól érzi magát benne, melege sincs. A téli, nagyon vastagot még nem adnám rá.
4/5 anonim válasza:
Harisnya+ bélelt naci van rajta, és vastag kabàt, de nem az a nagyon meleg téli, olyan vékonyan bélelt
5/5 anonim válasza:
A fiam overállja nagyon vastag, nem adnám rá, mert akkor mit hord télen, amikor hideg van?:D
Harisnya, vastag nadrág, őszi bélelt kabát (bélelt, de nem téli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!