Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjetek megsértődött volna...

A férjetek megsértődött volna ezen a body feliraton vagy nem? Dobjuk ki?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom előre, hogy jaj, nincs humorérzékünk, így ezt le se kell írnotok. :)

A férjem is itthon van a gyerekkel, 50-50 látjuk el (4 hónapos). Kaptunk pár bodyt anyósomtól (aki nem beszél angolul), amikre ilyen dolgok vannak írva angolul:

- menni fog, apa, oda a lábam, oda a kezem

- lenn kapcsos, apa, nem a fejemen

- szép leszek, mint anya, okos leszek, mint apa

- ezt még anya is meg tudja csinálni, hajrá apa

Meg hasonló dolgok. Tudjátok, olyan Vida Ágneses mártírkodós izék, amiket az emberek megosztanak a neten.

A férjem azt mondta, hogy na, ezeket elvisszük a ruhagyűjtőbe, mert ő nem adja rá ezt a gyerekre. Mert hogy ő igazi apa, mindenben teljesen kompetens és nem nemi szervvel vigyáz az ember a gyerekére.

Megértem, hogy utálja ezt a magyar rendszert, hogy a férfiak semmibe vannak véve gyerek témában, de dobjuk ki ezért a bodykat? Arra gondoltam, vasalnék rájuk valamit, és nem lenne ott a gáz felirat.

Ti mit tennétek? A férjeteket zavarná?

2016. jún. 23. 09:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%

pórnép, a proli...

Kik azok, írd már le!

2016. jún. 23. 11:41
 22/31 anonim ***** válasza:
68%
Micsoda egy hisztérika a férjed basszus.. xD
2016. jún. 23. 13:15
 23/31 anonim ***** válasza:
84%
Férjemet keményebb fából faragták annál, minthogy egy body feliraton megsértődjön.
2016. jún. 23. 13:25
 24/31 A kérdező kommentje:
az nem ér, hogy valaki azzal jön, hogy nincs humorunk, mert írtam az elején, hogy nincs:D
2016. jún. 23. 13:46
 25/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom a páromat hogy érintené, mi szeretjük a vicces, vidám feliratos ruhákat. De én a véleményétől függetlenül nem adnék rá olyat, ami bárkit hülyének vagy negatív színben tüntet fel. Én ezen nem tudok nevetni, van humorérzékem, de ez kívül esik rajta.
2016. jún. 23. 13:54
 26/31 anonim ***** válasza:
76%

Vagy férjednél lehet valamiben betalált.valszeg másodhegedűsnek érzi magát még igy is(a média is inkább az anyákat dicsőíti). Ugyanis egy gyermekét saját bevallása szerint ellátni képes ember nem sértődik meg ilyenen, ugyanis nem veszi magára...

Nem önbizalomhiányos a férjed? Mert ezek szerint mégis az.

2016. jún. 23. 14:01
 27/31 A kérdező kommentje:
26:miert kerdezed, ha azt mondod, hogy az? Mit tudnek erre valaszolni? Nem, nem az? Te meg: de az. Es ez a vegtelensegig.
2016. jún. 23. 14:14
 28/31 anonim ***** válasza:
50%

A "nem-de" játék helyett belemehetnénk abba miken megy át egy férfi lelkileg amikor apává válik.

De pont a feleség, aki biztis hogy elfogult és hiábavalo fejtegetés lenne az egész.

2016. jún. 23. 17:57
 29/31 A kérdező kommentje:
28:pedig egy nem-de jatekot vetitettel elore. Amugy a feleseg elfogult, az idegenek meg nem tudjak, a pszichologus meg nem figy oda. A lo meghal, a madarak kirepulnek.
2016. jún. 23. 18:39
 30/31 anonim ***** válasza:
50%
Kiindulhanánk abbol is, hogy ami a gyermekellátást illeti, mindenkivel előfordul az, hogy bizonytalan önmagában akár ideig oráig is
2016. jún. 23. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!