Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjetek megsértődött volna...

A férjetek megsértődött volna ezen a body feliraton vagy nem? Dobjuk ki?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom előre, hogy jaj, nincs humorérzékünk, így ezt le se kell írnotok. :)

A férjem is itthon van a gyerekkel, 50-50 látjuk el (4 hónapos). Kaptunk pár bodyt anyósomtól (aki nem beszél angolul), amikre ilyen dolgok vannak írva angolul:

- menni fog, apa, oda a lábam, oda a kezem

- lenn kapcsos, apa, nem a fejemen

- szép leszek, mint anya, okos leszek, mint apa

- ezt még anya is meg tudja csinálni, hajrá apa

Meg hasonló dolgok. Tudjátok, olyan Vida Ágneses mártírkodós izék, amiket az emberek megosztanak a neten.

A férjem azt mondta, hogy na, ezeket elvisszük a ruhagyűjtőbe, mert ő nem adja rá ezt a gyerekre. Mert hogy ő igazi apa, mindenben teljesen kompetens és nem nemi szervvel vigyáz az ember a gyerekére.

Megértem, hogy utálja ezt a magyar rendszert, hogy a férfiak semmibe vannak véve gyerek témában, de dobjuk ki ezért a bodykat? Arra gondoltam, vasalnék rájuk valamit, és nem lenne ott a gáz felirat.

Ti mit tennétek? A férjeteket zavarná?

2016. jún. 23. 09:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%
Akkor szerintetek az én férjem még nálam is kompetensebb szülő, mert én 8 hónapos után visszajöttem dolgozni, ő meg gyeden van a fiunkkal, de simán ráad ilyet a gyerekre, sőt ő is vett már ilyet. Nem ebben mérjük a szülőséget... Meg soha nem hangzik el nálunk, hogy juj én jobb vagy ugyanolyan szülő vagyok mint te. Mi ez, óvoda?
2016. jún. 23. 10:05
 12/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem zavarná,de szerintem is gáz,egyáltalán nem vicces,és nem is értem miért kell az apákat ilyen töketlen b@lfaszoknak beállítani aki még egy bodyt sem tud a gyerekre ráadni....
2016. jún. 23. 10:08
 13/31 anonim ***** válasza:
94%

Az en ferjem is volt otthon a lanyunkkal 6 honapos korától, nehány hónapig , utana bolcsis lett-de nem zavarta ez.

En nem vettem neki ilyeneket, de kaptunk 2-3 ilyen darabot sose csinalt ebbol gondot.

Ebbol nem csinálnék ügyet, meg a ferjem se.

2016. jún. 23. 10:20
 14/31 A kérdező kommentje:
11:szerintem ez csak a nokre igaz a tarsadalom szerint, ok kulonb szulok. Ha a pasi van a gyerekkel, az csak "de fura mar ez".
2016. jún. 23. 10:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak elég gáz darabok, de vannak aranyosak. Én télen szültem, body-t kaptam ilyent kettőt, én este adtam rá pizsinek, mert napközben a pulcsi miatt úgysem látta volna senki, de nem zavart volna, ha látja, 1-2 hét alatt kinőtte. Emiatt nem is értem a kérdésed, ha zavar titeket, akkor ne adjátok rá, mondjátok, hogy kinőtte és kész, vagy alváshoz, ahogy én.
2016. jún. 23. 10:55
 16/31 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó vagyok, nekünk nem az apát hülyének beállító felirat volt rajta, hanem, hogy anya ne add rám, szeretek szellőzni, a másikra már nem emlékszem. Én amúgy nagyobb korában csináltattam neki feliratos pólót, amikor külföldön nyaraltunk, az volt rajta, hogy turista vagyok. Aranyos volt, nem néztek hülyének, meg őt sem...
2016. jún. 23. 10:57
 17/31 anonim ***** válasza:
69%

A férjem biztosan nem sértődött volna meg. Ő érti a viccet.

Én mit tennék? Ezért nem dobnám ki a jó ruhákat az biztos. Sőt, én kifejezetten szeretem a vicces feliratú cuccokat, még nekem is van idióta pólóm.

2016. jún. 23. 11:04
 18/31 anonim ***** válasza:
47%
Mi ez a lepontozasroham????
2016. jún. 23. 11:11
 19/31 anonim ***** válasza:
69%
mennyi embernek nulla a humorérzéke... savanyújóskák. Akkor nyilván anyósviccet se meséltek soha.
2016. jún. 23. 11:16
 20/31 anonim ***** válasza:
34%
Tudod utolsó, vannak, akik az igényes humort kedvelik. Aaz anyósviccek meg a vicceskedő bodyk nem ilyenek. Persze a pórnép, a proli jót derül rajta, na de hát kinek mi.
2016. jún. 23. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!