A férjetek megsértődött volna ezen a body feliraton vagy nem? Dobjuk ki?
Tudom, tudom előre, hogy jaj, nincs humorérzékünk, így ezt le se kell írnotok. :)
A férjem is itthon van a gyerekkel, 50-50 látjuk el (4 hónapos). Kaptunk pár bodyt anyósomtól (aki nem beszél angolul), amikre ilyen dolgok vannak írva angolul:
- menni fog, apa, oda a lábam, oda a kezem
- lenn kapcsos, apa, nem a fejemen
- szép leszek, mint anya, okos leszek, mint apa
- ezt még anya is meg tudja csinálni, hajrá apa
Meg hasonló dolgok. Tudjátok, olyan Vida Ágneses mártírkodós izék, amiket az emberek megosztanak a neten.
A férjem azt mondta, hogy na, ezeket elvisszük a ruhagyűjtőbe, mert ő nem adja rá ezt a gyerekre. Mert hogy ő igazi apa, mindenben teljesen kompetens és nem nemi szervvel vigyáz az ember a gyerekére.
Megértem, hogy utálja ezt a magyar rendszert, hogy a férfiak semmibe vannak véve gyerek témában, de dobjuk ki ezért a bodykat? Arra gondoltam, vasalnék rájuk valamit, és nem lenne ott a gáz felirat.
Ti mit tennétek? A férjeteket zavarná?
Az en ferjem is volt otthon a lanyunkkal 6 honapos korától, nehány hónapig , utana bolcsis lett-de nem zavarta ez.
En nem vettem neki ilyeneket, de kaptunk 2-3 ilyen darabot sose csinalt ebbol gondot.
Ebbol nem csinálnék ügyet, meg a ferjem se.
A férjem biztosan nem sértődött volna meg. Ő érti a viccet.
Én mit tennék? Ezért nem dobnám ki a jó ruhákat az biztos. Sőt, én kifejezetten szeretem a vicces feliratú cuccokat, még nekem is van idióta pólóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!