A férjetek megsértődött volna ezen a body feliraton vagy nem? Dobjuk ki?
Tudom, tudom előre, hogy jaj, nincs humorérzékünk, így ezt le se kell írnotok. :)
A férjem is itthon van a gyerekkel, 50-50 látjuk el (4 hónapos). Kaptunk pár bodyt anyósomtól (aki nem beszél angolul), amikre ilyen dolgok vannak írva angolul:
- menni fog, apa, oda a lábam, oda a kezem
- lenn kapcsos, apa, nem a fejemen
- szép leszek, mint anya, okos leszek, mint apa
- ezt még anya is meg tudja csinálni, hajrá apa
Meg hasonló dolgok. Tudjátok, olyan Vida Ágneses mártírkodós izék, amiket az emberek megosztanak a neten.
A férjem azt mondta, hogy na, ezeket elvisszük a ruhagyűjtőbe, mert ő nem adja rá ezt a gyerekre. Mert hogy ő igazi apa, mindenben teljesen kompetens és nem nemi szervvel vigyáz az ember a gyerekére.
Megértem, hogy utálja ezt a magyar rendszert, hogy a férfiak semmibe vannak véve gyerek témában, de dobjuk ki ezért a bodykat? Arra gondoltam, vasalnék rájuk valamit, és nem lenne ott a gáz felirat.
Ti mit tennétek? A férjeteket zavarná?
Nem zavarná.
Az élet nagy problémái.
Egyszer ráadnám, csinálnék fényképet, hogy az anyós, se sértődjön meg (ha sértődékeny esetleg), aztán elajándékoznám.
Függetlenül attól, hogy a férjemet mennyire sérti ÉN nem szeretném azt reklámozni a gyereken, hogy az apja idióta, és képtelen az ellátására, főleg mert nem igaz.
Nekem ezek a feliratok nem viccesek, hanem vicceskedők, én sem hordok olyat, hogy nő vagyok, segítsetek izzót cserélni.
Nekünk van 1 hasonló, a mama szemefénye feliratú (jóanyám vette, nem akartam megbántani, h nem kell ilyen) egyszer adtam rá, mikor jött látogatóba, h lássa, h oké, hordta a gyerek, de azóta bizony rég a szekrény aljára raktam. Nem viszem ki ilyenben utcára, nekem kicsit giccses az ilyen. Persze mindenkinek más az ízlése. A férjem meg nem szokta nézni mi van ráírva a bodyra :)
Amúgy meg ha nem szeretitek, ne adjátok rá, passzoljátok el a cuccot és kész :)
Nekunk is vannak ilyen vicces body jaink de nem olyan h apa teljesen hulye :D
Peldaul egy pelus van rajta es egy ilyen vonalzo amin az van hogy 90%.Vagy olyan hogy az egyiken az van hogy Thing1,a masikpn Thing2(ikreim vannak),es kaptunk olyat is hogy "engem vartak" "en lettem a meglepi".Szerintem aranyosak.Meg persze van olyan hogy "my dad is my hero" a masik kislanyunknak "my daddy is the best" stb.Es van anya lanya polonk is ,az enyemen ez van "mother of two princesses",az ovejuken "daughter of a queen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!