Babakellékek sterilizálásához hol kaphatok sterilizáló tablettát?
Van már mikrós sterilizáló, de egycsomóolyan dolog is amit nem lehet beletenni, sem kifőzni.
Ma megkérdeztem a gyógyszertárban azt sem tudták van-e ilyen..a brendonban nem volt..
Tudom hogy néz ki, 32 db-os, de nem találok sehol.
Azt nekem is mondta a gyógyszertáros , de azt mondta, hogy az inkább hazajövetelkor fürdéshez, kézfertőtlenítéshez ilyesmi, de közvetlen a baba dolgaihoz nem nagyon kellene használni.. akkor lehet hogy mégis jó?
Amit a sógornőm használt az bebe comfort volt, de az a bolt már nincs..
Azért kösz a választ, ha nem lesz más veszek olyant.
Elvileg bármelyik nagyobb bababoltban kaphatsz sterilizáló tablettát.
A sterilizált cuccok át fogják venni a sterilizáló vegyszer illatát. A neomagnolnak nem túl kellemes illata van. A chicco folyadéké kellemes, citromos illatú.
Én az utóbbit javaslom. De bármelyiket használod, a fertőtlenítés után nagyon le kell öblíteni a cuccokat, nehogy valamelyik fertőtlenítőből a baba egyen egy kicsit!
Bocsi... most olvastam újra a kérdésedet.
A Mini manóban lehet ilyen tablettát kapni, de 30 db-os kiszerelésben, én a nyáron vettem ott.
A legegyszerűbb szerintem ha rendszeresítesz egy nagyobb fazekat a babának amiben kitudod főzni a dolgait.Kb. 20-30 perc a fortyogó vízben elég hogy minden steril legyen, majd egy szintén a babának rendszeresített tiszta törlőruhára vagy pelenkára kiszeded.Szerintem felesleges mindenféle vegyszerekkel bajlódni majd azon aggódni vajon jól elöblítettem-e,nehogy kapjon a fertőtlenítőből a pici.
5 hetes kislány anyukája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!