3 hós tápszeres babánál mikor kezdhetem a hozzátáplálást?
Jelenleg 6 kiló, és a védőnő azt mondta hogy lassan be kéne vezetnem neki a főzeléket, + gyümiket. Mi a véleményetek erről, nem túl korai ez?
És glutén tartalmú dolgokat mikortól ehet? Inkább hamarabb (6-7hónap körül) vagy csak egy éves kor után?
Igazából az a baj, hogy mindenki mást mond, a doktornő, a védőnő, a szüleim, anyósék, stb. Nem szeretném leterhelni a bélrendszerét, félek hogy később valami komoly gondot okozok vele.
Nekem csak tápszeres volt a babám és 3 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. De nem voltam dilemmában, mert anyukám és a védőnő is ugyanazt mondták. Mindent elfogadott, nem köpködte ki az ételt már akkor sem. A gluténnal szerintem hülyeség várni 1 éves korig, 6 hónapos kortól simán lehet adni neki.
Ha ennyire félsz a dologtól akkor a szívedre hallgass vagy arra akiben igazán megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!