Miért van módosított kukoricakeményítő az őszis bébiételben? Megnézné vki hogy a Kecskemétiben, Univerben, Hippesben is van e?
Figyelt kérdés
Kaptunk 4 üveg őszibarackos,ill. őszi sütőtökös bébiételt Hamé talán a neve.El akartam kezdeni a lányomnál a kóstoltatást.6hónapos ma.És látom ám h az összetételben ez a keményítő szerepel.Mégis mi a csudáért? A többiben is van?Úgy emlékszem mikor a fiamnak adtam,azokban nem volt ilyesmi.2010. ápr. 3. 08:13
1/6 anonim válasza:
van mindegyikben, az állaga miatt teszik bele
2/6 A kérdező kommentje:
ésvajon az összes féle gyümölcsösben van? Tehát az alma-banán vagy sütötök akármi? Ezekben is?
2010. ápr. 3. 08:18
3/6 anonim válasza:
nekünk már nincs itthon üveg, mert nagyobb már a fiam, majdnem 2 éves, de ma megyünk vásárolni és megénzem neked ha gondolod. a kukoricamekényítő rémlik nekem is, de h módosított lenne? hááát nemtom. hippet evett a fiam egyébként. szóval dél körül meg tudom mondani, hha vki addig nem írja le neked:)
4/6 anonim válasza:
Az Univerben csak rizsliszt és rizskeményitö van. Én kukoricásat nem adnék neki.
5/6 anonim válasza:
Kukorica , rizs is glutén mentes.
egyébként mindegyikben van, régebben is volt.
Én kecskemétit szoltam venni, az univer nagyon kicsi kiszerelésű, HIPP meg nagyon folyós és a kecskeméti is tulképp Hipp.
meg amióta láttam, hogy a spenótosban (6 hós kortól) tejszín van, hát...ez sem különb.
De leginkább főzök, csak vésztartalék van itthon pár üveg, főleg gyümölcsök.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Időközben a szomszédot is megkértem nézze már meg:) és igen, rizsliszt van benne. (a kecskemétiben) de nekem az még mindig kevésbé meredek mint a MÓDOSÍTOTT kukoricakeményítő.
Én is főzni tervezek majd a lánynak, csak így elsőre a reszelt almát tuti nem fogja megenni nekem, barack meg még nincs.
A fiam is eleinte csak bébiételt volt hajlandó enni.
Köszi még egyszer!
2010. ápr. 3. 16:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!