Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyaralás 1 év körüli babával?...

Nyaralás 1 év körüli babával? Mi akkor leszünk 9 hósak. Tudtok ajánlani baba- és pénztárcabarát szállást? Ti hova utaztok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézelődni, hogy hova lenne érdemes menni a nyáron. Mindenképpen vízpart mellé szeretnénk utazni. Ha tudtok linket is csatoljatok. Köszi!
2010. ápr. 1. 10:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Mikor a fiam 6 hónapos volt 10 éve nyáron, vele az Alpokban(osztrák, olasz) voltunk"

Ha erre a mondatomra gondolsz, itt az osztrák és olasz szó jelzőként szerepel, és arra céloztam, hogy az osztrák és az olasz Alpokban voltunk.

( [link]

Egyébként ha futotta drága arra, hogy "elit budai helyen lakj", akkor egy nyelvtankönyvet is vehettél volna.

Én meg Budapesten lakom saját családi házban, ki nem szarja le, hogy te hol laksz, addíg amíg jó messze vagy tőlem.

2010. ápr. 8. 19:24
 22/31 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam, kicsit lejjebb már nem tudsz olvasni? Jajjj, ez már kezd fárasztó lenni, még a te soraidat is én magyarázzam? Óóóóóó micsoda IQ!:)

- légkondis apartamnban voltunk.

- Voltál te már pl oszták kempigben?

Apartamn, oszták és társai, rengeteg hibával. Tanulj meg írni prosztókám! Nekem van nyelvtankönyvem, nem is egy nyelven beszélek, de te még magyarul se tudsz írni! És még te tanácsolod a nyelvkönyvet? Tudod mi az egyáltalán? Kétlem. Buta liba vagy, te már az is maradsz.

Ha nem érdekel hol lakom, miből gondolod, hogy engem érdekel te hol laksz? :) IQ fighter. Ja, és 10 éve? Hát akkor te egy vén pi*a vagy, kár veled vitatkozni, az ilyen öreg csajok már nem túl rugalmasak. Bocs, és csókolom ne tessék már többet írni, kezd uncsi lenni. Menjenek kempingezni, van lékkkondi, medenke, oszt egyenek a fődrül ha már olyan tiszta, otthon biztosan ilyet nem lehet a Havanna lakótelepen!:))))))

2010. ápr. 8. 19:53
 23/31 anonim ***** válasza:

Anyád a Havanna lakótelepen lakik, hogy ilyeneket tudsz?

Mert én nem, hanem zöldövezetben, kertvárosban, Bp-en, mint már írtam.

Lehet idősebb vagyok nálad, de úgy tűnik tapasztaltabb is.

Te meg fiatal létedre, eléggé buta, tanulatlan és ostoba lehetsz.

2010. ápr. 8. 20:02
 24/31 anonim ***** válasza:
Figyelj nyanya! Nekem nincs időm rád, neked is inkább a gyerekeddel kéne foglalkoznod, vagy a férjeddel, ha van egyáltalán, és nem egy idegennel perelni! Engem te nem tudsz megsérteni, ha ez a szándékod (mi másért nem bírsz lekopni?) Csak röhögök, hogy ilyen kitartóan írogatsz!:) Kit érdekel hol laksz, ki vagy? Na én lépek, mert a csodás férjem készen van a tusolással, hihi.;) Neked is hasonlóan romantikus, szép, szenvedélyes estét! Vagy ha neked nem adatik meg, hát jobb híján tervezgesd a nyaralást az oszták kempingbe!:)))))))))))))))) Pá nyanyus!
2010. ápr. 8. 21:23
 25/31 anonim ***** válasza:
Nyanya az anyád, te falusi liba!
2010. ápr. 10. 08:06
 26/31 anonim ***** válasza:

Ja, nem vagyok férjnél, csak együüt vagyunk a párommal majdnem 19 éve.

Nekem nem kell papír, nem vagyok egy begyepesedett falusi lány, aki elveteti magát valakivel, mert másnak úgysem kell.

2010. ápr. 10. 08:08
 27/31 anonim ***** válasza:

Értem már miért vagy ilyen elkeseredett! Lány maradtál nyanya fejjel!!!:))) Óóóóóóóóóóó te szegény! Senki nem hajlandó elvenni? Óóóóóóóóóó Nagy szerelem lehet a tietek!:)))))))))

Még mindig válaszolsz, ez annyira szánalmas?!:D:D:D:D

Na pápá nyanyus

2010. ápr. 10. 09:07
 28/31 anonim ***** válasza:

Tévedsz, te aki fiatal léátedre úgy gondolkodsz, mint egy hetvenéves.

50 évesen majd otthon ülsz és kötögetsz, meg mész a kis bevásárlőkocsiddal a Penny-be.

Nem mentem férjhez, mert tök fölösleges, de van párom, majdnem 19 éve.

Téged meg elvett valami szerencsétlen, és örültél neki.

2010. ápr. 12. 11:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem tudok neked mit kívánni, csak azt, hogy ne legyen mindig ilyen negatív! Ön kezdett el hülyézni, én pedig nem az vagyok aki hagyja magát. Amiket írt, és ahogyan írta, körvonalazódott egy kép önről, amiért nem tudok haragudni, hisz lehet elég baja az életben, amiktől ilyen agresszív a viselkedése egy idegennel szemben. Higgye el, nem kell szégyellni, hogy kempingeznek, mindenki mást engedhet meg magának. Az én családomban senki nem jár kempingezni, se tescoba, se pennybe, de nekem sem kellett volna ezért lenézni senkit. Sorry. Mindenki úgy él, ahogy akar, és ahogy tud. Én szerelmi házasságban élek, és higgye el, csodálatos dolog. Kimaradt sok csodás dolog az életéből szerintem, ami minden nő álma, hisz páros lények vagyunk,, pl. mikor megkérik a kezét, stb... Ezért pedig önnek nincs joga bárkit le falusizni. Mellesleg falun is nagyon értékes emberek élnek, nem volt szép ez az általánosítása sem. Nagyobb város, több hülye. Más korcsoportba tartozunk, valószínű más társadalmi osztályba, más az iskolázottságunk, szóval felesleges itt vitáznunk. Nem volt szép tőlem sem, hogy ezt tettem. Minden jót.
2010. ápr. 12. 15:24
 30/31 A kérdező kommentje:
Egy kicsit elkanyarodtatok a témától, nem? Üdv nektek!
2010. ápr. 12. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!