Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyaralás 1 év körüli babával?...

Nyaralás 1 év körüli babával? Mi akkor leszünk 9 hósak. Tudtok ajánlani baba- és pénztárcabarát szállást? Ti hova utaztok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézelődni, hogy hova lenne érdemes menni a nyáron. Mindenképpen vízpart mellé szeretnénk utazni. Ha tudtok linket is csatoljatok. Köszi!
2010. ápr. 1. 10:23
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%

Tavaly is tengernél voltunk (akkor volt a kicsi 5,5 hónapos, a nagy 9,5 éves volt), idén is oda megyünk.

Elmúlt évben Görögországnban voltunk kocsival légkondis apartmanban (kicsi miatt), idén már megint kempingezni megyünk, szintén kocsival (lehet lesz lakókocsi kölcsönbe), eddig úgy van, hogy Olaszországba(talán Elba), majd kitaláljuk.

Mikor a fiam 6 hónapos volt 10 éve nyáron, vele az Alpokban(osztrák, olasz) voltunk, de másfél évesen már szintén kempingezni (Korzikán)

Hosszú hétvégékre szoktunk Mo-on menni, tervbe van véve májusra egy erdőbényei kiruccanás.

2010. ápr. 1. 11:24
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
2010. ápr. 1. 13:32
 3/31 anonim ***** válasza:

Tavaly Ferőrákoson voltunk, viszonylag közel volt a tó.

Akkor volt 9hónapos a kisfiam, neki ingyen volt és még ágyat is tudtak biztosítani, de nincs már meg a link sajnos. :(

2010. ápr. 4. 15:23
 4/31 anonim ***** válasza:

De közbe gyorsan megkerestem neked a honlapjukat:

[link]

Nagyon elégedettek voltunk

2010. ápr. 4. 15:25
 5/31 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!
2010. ápr. 4. 17:20
 6/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem külföldre az biztos. A kicsi még nem élvezi, mi pedig nem vagyunk ennyire önzők. Közelbe megyünk, hogy ha bármi van, hamar haza tudjunk jönni. Az én babámnak szüksége van a megszokott dolgainkhoz, tapasztalatból tudom (voltunk pár napra)! Nem kell meggyőznie senkinek, köszi. Más baba sem hiszem, hogy tudná hogy most nyaral, és jobban élvezné, mint bármit! Mehetünk még együtt számtalanszor külföldre, nem ez a lényeg jelenleg.
2010. ápr. 4. 19:50
 7/31 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem önzőség külföldre menni.

A tenger elveve tisztább mint az állóvizek., árnyék is van mindenhol bármiylen furcsa és sorolhatnám.

Sőt kórház, orvos, bolt, ennivalót is lehet kapni.

De lehet hegyekbe menni, ott hűvösebb van.

Csak Mo-van ez a nem megyünk külfüldre, ha kicsi gyerek, a finnyásabb nyugat európai népek (pl német, osztrák) simán elmennek, számtalanszor láttam.

Sehol nem csinálnak ekkro gondot egy gyerekből csak nálunk.

Sőt egészen kicsikel mennek.

Mi voltunk nyaralni majdnem amikor a kicsi majdnem féléves volt.

Aki szeritnt önzőség, az csak azért mindja, mert nem mer menni és így jobban hangzik.

Ja és mikor nagyfiam 6 hónpos votl az alpokban túráztunk majdnem 2 hétig, az is önzőség.

első voltam

2010. ápr. 5. 11:08
 8/31 anonim ***** válasza:
A 6 hónapos gyereknek fogalma nincs hol van, csupán azt, hogy nem a megszokott környezetében, és ez az amiért velük még nem kell menni sehova. Majd később, ha nagyobb lesz, és ő is valóban élvezi! Kár még egy ilyen kisbabát nyúzni! (Tapasztalatból tudom, ill. nagyon sok szakirodalomban is megírták már, utána olvashatsz.) A külföldi példálózásokkal pedig tele a hócipőm. Sok európai országban nem nevelik a gyereket, hanem bébiszittyót tartanak, és persze, hogy nem bírnak kihagyni egy nyaralást sem, a kölök miatt nem fognak otthon maradni. Szóval ne gyere itt a külföldi példákkal, éltem külföldön, az én tesóm is külföldre ment férjhez, anyósomék németek, szóval tudom miről beszélek. És igenis önzőség, csak azért, mert a szülőknek viszket a talpuk, és nem bírnak a seggükön maradni egy nyáron. Az ilyen szülőknek ajánlom Dr. Ransburgot olvasgatni néha napján!!!
2010. ápr. 5. 18:00
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat, hozzászólásokat. Mindenképpen szeretnénk valahová menni a nyáron, nekünk marad az ország, mert van még egy kis üdülési csekkünk. Jövőre viszont már tervezzünk egy kis tengerpartot!
2010. ápr. 6. 08:27
 10/31 anonim ***** válasza:

Nem nyúzás, velünk vannak és ez nekik jó.

Miért nem kell kimozdulni kicsi gyerekkel, soha nem értettem ,ezt a felfogást.

utolsó előtti

2010. ápr. 6. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!