Nyaralás 1 év körüli babával? Mi akkor leszünk 9 hósak. Tudtok ajánlani baba- és pénztárcabarát szállást? Ti hova utaztok?
Tavaly is tengernél voltunk (akkor volt a kicsi 5,5 hónapos, a nagy 9,5 éves volt), idén is oda megyünk.
Elmúlt évben Görögországnban voltunk kocsival légkondis apartmanban (kicsi miatt), idén már megint kempingezni megyünk, szintén kocsival (lehet lesz lakókocsi kölcsönbe), eddig úgy van, hogy Olaszországba(talán Elba), majd kitaláljuk.
Mikor a fiam 6 hónapos volt 10 éve nyáron, vele az Alpokban(osztrák, olasz) voltunk, de másfél évesen már szintén kempingezni (Korzikán)
Hosszú hétvégékre szoktunk Mo-on menni, tervbe van véve májusra egy erdőbényei kiruccanás.
Tavaly Ferőrákoson voltunk, viszonylag közel volt a tó.
Akkor volt 9hónapos a kisfiam, neki ingyen volt és még ágyat is tudtak biztosítani, de nincs már meg a link sajnos. :(
Egyáltalán nem önzőség külföldre menni.
A tenger elveve tisztább mint az állóvizek., árnyék is van mindenhol bármiylen furcsa és sorolhatnám.
Sőt kórház, orvos, bolt, ennivalót is lehet kapni.
De lehet hegyekbe menni, ott hűvösebb van.
Csak Mo-van ez a nem megyünk külfüldre, ha kicsi gyerek, a finnyásabb nyugat európai népek (pl német, osztrák) simán elmennek, számtalanszor láttam.
Sehol nem csinálnak ekkro gondot egy gyerekből csak nálunk.
Sőt egészen kicsikel mennek.
Mi voltunk nyaralni majdnem amikor a kicsi majdnem féléves volt.
Aki szeritnt önzőség, az csak azért mindja, mert nem mer menni és így jobban hangzik.
Ja és mikor nagyfiam 6 hónpos votl az alpokban túráztunk majdnem 2 hétig, az is önzőség.
első voltam
Nem nyúzás, velünk vannak és ez nekik jó.
Miért nem kell kimozdulni kicsi gyerekkel, soha nem értettem ,ezt a felfogást.
utolsó előtti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!