Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyaralás 1 év körüli babával?...

Nyaralás 1 év körüli babával? Mi akkor leszünk 9 hósak. Tudtok ajánlani baba- és pénztárcabarát szállást? Ti hova utaztok?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el nézelődni, hogy hova lenne érdemes menni a nyáron. Mindenképpen vízpart mellé szeretnénk utazni. Ha tudtok linket is csatoljatok. Köszi!
2010. ápr. 1. 10:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

utolsó előőtinek: te hülye vagy.

Én láttam Rómában 4 gyerekes családokót, akicsi kenguruban volt.

Mi nem szállodákba járunk nyaralni, hanem kempingezni, ott láttam páldákat, ott nics béiszitter stb, csak együtt a család. Jó levegő, tenger...

A fiam 10 éves 6 hónapos kora óta járunk vele nyaralni, kirádulni, túrázni sőt 5 éves kora óta a nagyszülei is elviszik nyáron Horvátorságba kempingezni.Te félsz bárhova is menni, és ezzel magyarázod, aztán majd pá év múlva otthon ülst besavanyodvaa, a ygereked meg már attól üvölteni fog, ha kimozdultok otthonról.

Ülj otthon ,hátha besző apók.

előző

2010. ápr. 6. 10:34
 12/31 anonim ***** válasza:
Felesleges lehülyézni, te kis prosztó! Menjél kempingezni, zuhanyozz az igénytelen, közös zuhanyzóba, aztán szoptasd meg a 6 hós gyereked! No comment! Egy bizonyos "réteg" biztosan jól érzi magát ilyen higiénikus helyen, neked is hatalmas élmény, ahogy a soraidból kivettem, én be nem tenném a lábam! Kár rád szót fecsérelni, úgy sem értenéd, és úgy sem érdekelne, mi jó a 6 hós gyerekednek! Elég nemzetközi család vagyunk, így nem piripócsra utazunk a szomszédba, és képzeld, nem félek utazni te szerencsétlen, hanem csupán szem előtt tartom a babám igényeit, mint írtam, nem tett jót neki a hosszú út és az idegen környezet, pedig nem camping volt! De neked ez magas lehet, sajnálom azt a pici babát, akire ennyire sza*nak. Menj campingezni, és majmold a koszos olasz családokat, neked biztosan ez a példakép. Elképesztő, és sajnálatra méltó, hogy ezzel példálózol. Nem egy "súlycsoportban" vagyunk finoman szólva, kímélj meg a válaszodtól.:)))
2010. ápr. 6. 12:11
 13/31 anonim ***** válasza:

Igébytelen vagy te.

Voltál te már kempingben külföldön (úzsómedence, tisztaság stb)

Te egy ihgazi korlátolt magyar ember vagy, aki azt hiszi különb mindenkinél.

Az iylen tényleg nem menjen külföldre, mert vér ciki lehetsz.

Menj a tescoba várárolni, ahol az antsz ellenőr is hasba szúrná magát, ha nem lenne lefizetve.

Na ott hemzsegnek az igénytelen, koszos büdös emberek, igazi alsónéposztályos prolik.

Amúgy pont az első kommentben írtam, hogy tavaly félévesen pont ő miatta nem kempingeztünk, hanem légkondis apartamnban voltunk.

Voltál te már pl oszták kempigben?

Enni lehet a földről amosdóban.

Fogalmad sincs miylen kempingezni, ebből is látszik, hoyg egy begyepesdeett mamika vagy.

De tök mindegy, oké valaki nem megy külföldre, de én még kirándulni sem nagyon látok kisgyerekeseket, erdőben sétálni.

Egy korlátolt p.cs. vagy!

És annyira gáz a felfogásod ,godolom a gyereked majd messziról nézi ahomokozót.

2010. ápr. 6. 12:33
 14/31 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy kemping Elbán, csak miheztartás végett

(de gondolom azt sem tudod, hol van Elba szigete)

[link]

ez meg Krétán

2010. ápr. 6. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:

:))) Kissé elkanyarodtál már a témától, nem gondolod? (az írásod alapján szakmunkás épphogy megvolt, kissé összekuszáltak a betűid, a mondandód:))) Tudtam, hogy visszaírsz, hiába írtam, hogy felesleges!:)Úszómedánszié, lékkkkondi.:))))) Aaazz igen! Ez nálad nagy szám??? Na, ez az amiért írtam, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban olyan szinten alap dolog egy mediterrán országban, hogy nem itt kezdődnek a csillagok te prosztó. A te házadban talán nincs? Ja, és M.o. legszebb részén lakunk, erdő van mellettünk, ahova sokat járunk sétálni. Biztosan voltál már te is erre fele, csak hogy én itt is lakom, nem egy zsúfolt panelben!:) A tesco hogy jön ide, és az antsz? Nem is értem az észjárásod!:) De hogy tudd, felénk nincsen ilyen szutyok. Oszták kempingben? Hát tényleg nem voltam.:) Gondolod érdekelnek a linkjeid? Kis naív!:) Bocs, de még mindig ótvarnak tartom a kempingeket, és nem egy babának valónak!

- lékkondis apatmanba vótunk, nem kempingben te hüje, osztákba, ahunk a fődrül ettünk, ojan tiszta vót! Na te nagy magyar, erre vagy büszke? Nekem aztán 8, legalább jól megnevettettél!!!:D :D :D

2010. ápr. 6. 13:39
 16/31 anonim ***** válasza:

Miért te milyen súlycsoportban vagy? Nehézsúly?

Gondolom szépen nézhetsz ki.

2010. ápr. 8. 08:42
 17/31 anonim ***** válasza:

Nem ismered az "idézőjelet", nem tanították a proliképzőben?:D

Kár minden további megjegyzés, csak tovább erősíted magadról, hogy nem vagy egy IQ fighter!:D:D:D

Menjél inkább osztákba kempingezni!:D:D:D

2010. ápr. 8. 09:27
 18/31 anonim ***** válasza:

Ha megyek, akkor én Ausztriába fogok menni, és nem osztrákba.

Nálunk Bp-en , ahol élek (egy kerület kertvárosi részén) nem beszélnek, úgy , ahogy te, ebből is látszik, hogy nem vagy egy túliskolázott, valaki.

Te szerintem eddig max a szomszéd falusi búcsúban jártál, fogalmad sincs semmiről.

Éldegélj csak az erdőszélen, addig jó, amíg nem mozdulsz ki onnan.

Annyira gáz vagy.

PS:

Még 1996-ban, amikor először Tunéziában jártunk (még csak ketten voltunk a párommal), az egyik utastársunknak az volt a legnagyobb problámája, hogy:

" Miért nincs leves, hiszen mindenki tudja, hogy a magyar ember leveses."

Valahogy ilyen embernek képzellek el téged is.

2010. ápr. 8. 12:11
 19/31 anonim ***** válasza:

:D Ennyi telik tőled, szinte ugyan azokat hoztad fel érvnek, mint én!:) Nincs saját gondolatod? :) Osztákba megyünk - ezt te írtad te szerencsétlen, nézz utána, én csak téged idéztelek! :))))) Ez már szánalmas, bocsi.

Húúhaa Pesti prosztó vagy? (ezzel nem dicsekednék) Képzeld, nekem futotta arra, hogy a budai oldalon, 15 km-el távolabb lakjak az ilyen hülyéktől. Erdő és hegy nem csak az ország túlsó részén van, és faluban te idióta!:)))))))))) Látszik az észjárásod sem túl kerek!:) Felejtsd már el, ne írogass, engem nem fogsz meggyőzni, más "csoportba" tartozunk!:))) Idézőőőőőjjjjelllllbbbbeeee:))))))))))))))))))

2010. ápr. 8. 13:27
 20/31 anonim ***** válasza:
Szedjél hangyát te parasztp.cs.!
2010. ápr. 8. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!