Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai kakiról hogyan...

Éjszakai kakiról hogyan szoktathatnám le a gyereket?

Figyelt kérdés
10 hetes. Kb. két hete végigalussza az éjszakát. Eddig reggel szopi után kakilt. Néhány napja arra kelünk éjszaka (12 és 3 között), hogy bekakil, amire rövidesen fel is kel. Nem ússzuk meg egy peluscserével, akkor már szopizni is kell,hogy visszaaludjon. De van, hogy ez 3 órára nyúlik. Ja, nem kell lehurrogni, hogy örüljek, hogy eddig aludt...

2016. febr. 25. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Te sem gondolhatod komolyan, hogy minden dologról le fogod tudni szoktatni, ami megzavarhatja az alvásodat! Nem fogod tudni leszoktatni a fogfájásról, szeparációs szorongásról, éhségről, szomjúságról, esetleges hasfájásról sem. Arról sem fogod tudni leszoktatni, hogy pl. betegen fel ne keljen arra, hogy lázas, eldugult az orra, vagy hánynia kell. Mikor az ember gyermeket vállal, tisztában kéne lenni azzal, hogy a gyerek nem tud csecsemőként igazodni a szülei igényeihez, megszokott életükhöz. Ez sok esetben rengeteg alvás nélküli éjszakát jelenthet. (Mikor a fiam 9 hónapos volt, egyszerre fájt a foga, és jött a szeparációs szorongás. Konkrétan 3 hónapja nem aludtam, mikor az autómmal kitörtem a garázs kaput, mert olyan álmos voltam, hogy megfeledkeztem kinyitni, és fel sem tűnt, hogy be van zárva.)A kakiról végképp nem tudod estére leszoktatni, ha jön, akkor jön. Inkább örülj, hogy jól működik a pocakja, sok csecsemő küzd székrekedéssel, hasfájással. Sajnálom, az átvirrasztott órák/éjszakák az anyaság velejárói.
2016. febr. 26. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűnt a kérdező...
2016. febr. 26. 19:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok, kérdező? Kakil még a gyerek éjszaka?

:))

2016. márc. 3. 09:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Kitoltuk a fürdetés idejét és ezzel az utolsó szopi időpontját. Megint átalussza az éjszakát és reggel kakil. Megoldást kell keresni! Nem attól jó szülő valaki, hogy kínlódik (sokszor a maga hülyesége miatt!!!).
2016. márc. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!