1 éves gyereket adnátok bölcsibe ilyen helyzetben?
És ha apuka jönne el gyedre, te pedig visszamennél dolgozni? Mi így csináltuk, amikor 7,5 hónapos volt a fiúnk. Nekünk így sokkal több lett a bevételünk, és a férjem is itthon szeretett volna lenni.
Én nem adnám bölcsibe ilyen kicsi korban, ha csak nem a megélhetésünk múlna rajta. De ez én vagyok.
Az a helyzet,h nem minden a pénz. És megbánod azt az időt,amit vele lehettél volna de nem tetted.. Főleg,hogy nem éheztek.
Az enyém elkezdte 1 évesen. Megbántam. Nagyon. Bár csak heti 20 órát volt oviban,épp elég vlt nélküle.
férjed is kaphat gyedet, attól mert vállalkozó, neki is jár, ráadásul duplán jól jártok vele, mert a járulékait nem kell fizetni míg babázik. neked meg ugye ott a jó fizud.
de amúgy én se adnám bölcsibe az 1 évesemet ha nem muszáj, mi mondjuk inkább lemondtunk pár dologról, visszavettünk a költekezésből és így simán kijöttünk gyes mellett is az utolsó évben. de nyilván ha ti nem jöttök ki, akkor nem lesz más választásotok
Nagyszülők nem tudnak segíteni? AZ megoldás lehetne, hogy visszamész 4 órába és addig a nagyszülők vigyáznak rá.
Ha ez nem megoldható akkor én nem adnám be bölcsibe 1 évesen még az biztos (hiszen ahogy írod azért kijöttök a havi pénzből)
Szerintem még 1-2 évig kibírható az,hogy hónapról-hónapra éltek,feltéve ha tényleg mindenre jut amire kell,és valóban szükséges.
Ha nélkülözés van akkor azt mondom,menj vissza,egyéb esetbe ne.És nem azért mert bölcsi ellenes vagyok,de én pl.hiába írattam be a gyereket,olyan beteg volt,hogy nem tudtam mellette dolgozni.3 évesen bár ugyanúgy meg kell erősödniük,azért már strapabíróbb az immunrendszerük.Meg hát még kicsi,ha nem muszáj még maradj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!