Ismertek olyan gyereket aki Dominik és Nikinek becézik?
1 éves babámat Nikinek szólítom ,nekem egyáltalán nem hangzik lányosnak mivel sok külföldi filmet láttam amiben Niki-nek hivták a férfit,és donald kacsa egyik unokaöccse is niki :P és ennyi erővel Viki vagy a gabi is lányos lehetne.mások cikinek tartják,de akkor miért van a becézései között ha senki nem használja?
ismertek olyan Dominik nevű fiúk akit Nikinek szólítanak?
megint te...
nem nem ismerek, és remélem nem is fogok Niki becenevű fiúval találkozni....
Nem. Bölcsis fiam legjobb barátja Dominik, őt Dodónak hívja mindenki.
Ha lányunk lett volna Niki lett volta(Nikolett).
Ahogy írod, a Gabi és a Viki is inkább lányos. De a SZilveszter- Sziszi/Szilvi is lányos.
Hahhóóóó, ez itt Magyarország! Ha tetszik neked, ha nem, a Niki itt lánynév, a Viki is, a Gabi pedig lehet ez is, az is.
Férjed mit szól hozzá, hogy lánynéven szólítod a fiadat?
Amúgy az a gáz, h a gyerekedre ráragasztasz egy buta becenevet, amit jó eséllyel egy életen át le nem vakar magáról, mert ha te nikized, akkor az óvónők, kis barátok is így fogják hívni, a családtagok is, stb. és alig várja majd a középiskolát, h jó messzire kerülhessen tőletek, ahol majd Domiként mutatkozhat be végre, a Niki meg megmarad egy cikis családi becenévnek.
Nem. Unokaöcsém Dominik, sokféle beceneve van/volt: Domi, Dodó, Nikó (amíg csecsemő volt, Mini-nek becézték)
A Niki rettentő lányosan hangzik idehaza, én biztos, hogy nem hívnám így a fiamat - de ez egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!