Ismertek olyan gyereket aki Dominik és Nikinek becézik?
1 éves babámat Nikinek szólítom ,nekem egyáltalán nem hangzik lányosnak mivel sok külföldi filmet láttam amiben Niki-nek hivták a férfit,és donald kacsa egyik unokaöccse is niki :P és ennyi erővel Viki vagy a gabi is lányos lehetne.mások cikinek tartják,de akkor miért van a becézései között ha senki nem használja?
ismertek olyan Dominik nevű fiúk akit Nikinek szólítanak?
Màr megint te?
Niki mêg mindig lànyos Magyarorszàgon. Ès mèg jövő héten is az lesz, ha ùja kèrdeznèl.
Dominiknak hívják a fiam, de eszembe sem jutna Nikizni! Domi, Dodó, Dodi, elég sok lehetőség van.
Ennyi erővel az Andrásokat is lehetne Andinak hívni, hiszen az a mediterrán országokban férfinév...
Angol órán az egyik könyv szereplőnek Nick volt a neve. A tanár Nikinek emlegette. Teljesen össze voltam zavarodva sokáig, mert egyik pillanatban tudtam követni a történetet, aztán amikor a tanár belekérdezett akkor összezavart vele, és elvesztettem a fonalat, mert egyből lány jutott eszembe. De amúgy filmekben is néha Nikiként szinkronizálják a Nick-et.
Simán hívhatod Nikinek a fiadat. Ha Dominak hívod, ugyanúgy beleköthetnek, mert a Dominikákat is rövidítik úgy sokan. Sok uniszex rövidített név létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!