Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hazudtolják meg egymást...

Miért hazudtolják meg egymást az anyukák?

Figyelt kérdés
Esküszöm,most berágtam,pedig nem szoktam.Volt egy kérdés a múltkor,hogy szabad-e dobálni a gyereket.Én írtam,hogy gyógytornán szoktuk dobálni,mert ott KELL.Erre beírt valaki,hogy ilyet gyógytornász nem mond.Könyörgöm,ha én vagyok ott,akkor én hadd tudjam már.De ez csak egy példa.Ha valaki írja,hogy ezt meg azt csinálja a babája,akkor miért kell leugatni,hogy biztos nem?Mi a fenéért hazudna?Kinek jó az?Honnan veszik a bátorságot egyes anyukák,hogy tulajdonképpen meghazudtolják a másikat,mikor nincsenek is ott,nem tudják,mi és hogyan történt?Pl x gyereke 7 hónaposan felállt.Miért ne lehetne?Miért kell egyből rosszat feltételezni?Tudom én,hogy megy a verseny,de nekem eszembe sem jut,hogy nem úgy van,hisz ez egy anonim oldal,mi értelme lenne hazudni?
2010. márc. 29. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

:-D

basszus én azt szeretem a legjobban,mikor szaktudásomnak megfelelően segitek valakinek és a végén lepontoznak,olyanok,akik a 3 hónapos gyereket főzelékkel etetik és tehéntejjel itatják :-(

2010. márc. 29. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem az bosszant de nagyon, amikor tudatlan anyukák okosítják a többieket, olyan butaságokkal hogy az már gáz! Csak mondják a hülyeségeiket pedig egyértelmű hogy az nem jó. Vagy a másik, amikor olyan buta kérdéseket tesznek föl, ami egy 10 évesnek is teljesen egyértelmű és logikus.... tudom, nem vagyunk egyformák, de azért egy alap intelligenciájának mindenkinek kéne lennie....
2010. márc. 29. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az előtted és utánad lévő hozzászóló a dobálós kérdésnél :) tényleg bosszantó volt, ahogy lereagálta egy okostojás anyuka a hsz-edet... "gyógytornász ilyet nem mond" :))) nyilván ismeri a világ összes gyógytornászát és az általuk alkalmazott módszereket...

ne is törődj vele, de tényleg idegesítő ez a helyzet.. mármint az, hogy itt az anonimitás miatt alapból mindenkit egyenlő intelligens partnerként kezel az ember, és úgy is próbál "beszélgetni", miközben lehet, hogy a gép másik végén egy primitív, buta idióta ül, akivel ha ismernéd, vagy látnád, szóba sem állnál.....

2010. márc. 29. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!