Miért hazudtolják meg egymást az anyukák?
:-D
basszus én azt szeretem a legjobban,mikor szaktudásomnak megfelelően segitek valakinek és a végén lepontoznak,olyanok,akik a 3 hónapos gyereket főzelékkel etetik és tehéntejjel itatják :-(
Én voltam az előtted és utánad lévő hozzászóló a dobálós kérdésnél :) tényleg bosszantó volt, ahogy lereagálta egy okostojás anyuka a hsz-edet... "gyógytornász ilyet nem mond" :))) nyilván ismeri a világ összes gyógytornászát és az általuk alkalmazott módszereket...
ne is törődj vele, de tényleg idegesítő ez a helyzet.. mármint az, hogy itt az anonimitás miatt alapból mindenkit egyenlő intelligens partnerként kezel az ember, és úgy is próbál "beszélgetni", miközben lehet, hogy a gép másik végén egy primitív, buta idióta ül, akivel ha ismernéd, vagy látnád, szóba sem állnál.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!