Miért hazudtolják meg egymást az anyukák?
Figyelt kérdés
Esküszöm,most berágtam,pedig nem szoktam.Volt egy kérdés a múltkor,hogy szabad-e dobálni a gyereket.Én írtam,hogy gyógytornán szoktuk dobálni,mert ott KELL.Erre beírt valaki,hogy ilyet gyógytornász nem mond.Könyörgöm,ha én vagyok ott,akkor én hadd tudjam már.De ez csak egy példa.Ha valaki írja,hogy ezt meg azt csinálja a babája,akkor miért kell leugatni,hogy biztos nem?Mi a fenéért hazudna?Kinek jó az?Honnan veszik a bátorságot egyes anyukák,hogy tulajdonképpen meghazudtolják a másikat,mikor nincsenek is ott,nem tudják,mi és hogyan történt?Pl x gyereke 7 hónaposan felállt.Miért ne lehetne?Miért kell egyből rosszat feltételezni?Tudom én,hogy megy a verseny,de nekem eszembe sem jut,hogy nem úgy van,hisz ez egy anonim oldal,mi értelme lenne hazudni?2010. márc. 29. 14:20
1/13 anonim válasza:
Nyugalooooom :))
Nem vagyunk egyformák, nem mindenki így gondolkodik...
Hagyd a francba, Ami neked hasznos, azt olvasd el és annak segíts akinek tudsz.
2/13 anonim válasza:
Állítom, hogy az ilyen anyukákkal apuka nem foglalkozik eleget, és hát vhol ki kell, hogy éljék magukat. Én is nagyon őket, majdcsak észreveszik magukat!
3/13 anonim válasza:
Na már megint miért kell kompromittálni??
Minden anyuka más.Van akinek a gyereke csodagyerek....Semmi baj ezzel....Az meg,hogy ki mit hisz,vagy mit nem hisz el az már egye´ni dolog......
Te tudod a magad igazát és ez így jól is van.
2 gyerekes anyuka.
4/13 anonim válasza:
Teljesen igazad van, néha én is rángatózva megyek el a géptől. :)
5/13 anonim válasza:
Nyugi.Mindenhol vannak ilyen kedves emberek.Nem kell észrevenni őket, mert csak felidegesíted magad.
6/13 anonim válasza:
Mert az anyukák már csak ilyenek... én is olyan csalódott vagyok, úgy szerettem ezt az oldalt de már inkább csak olvasgatok mert tényleg gáz amit néha az ember lánya fejéhez tudnak vágni... az én lányom pont felállt 7 hónaposan, és akkor mi van? Azért is le lettem tolva mert állítólag 9 hónaposan szobatiszta voltam... szóval ne aggódj, vagyunk még akik úgy éreznek mint te, bár a kérdésedre a választ én sem tudom.
7/13 anonim válasza:
Szerintem is nyugi :))) Nem kell felidegesíteni magadat, mert nem éri meg!!!
Sajnos nem 1,nem 2 olyan anyuka van, aki abban éli ki magát, hogy itt nagyon durván leszólja a kérdezőket.
Szerintem adj tanácsot amiben csak tudsz, akinek kell, és olvasgass. Én is ezt teszem :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi,már lenyugodtam:).De most komolyan,nem értem...Egyébként nem kompromittálok:)
2010. márc. 29. 14:30
9/13 anonim válasza:
Hát azért vannak elég elszállt anyukák is itt:) tudod, akiknek a fél éves gyerekük már fejben derivál:) Azokat nem csodálom, hogy kiosztják a végén.
10/13 A kérdező kommentje:
Persze,én is láttam már érdekeset,pl hogy 6 hetesen tudatosan mondta hogy baba.Az nekem is fura volt.
2010. márc. 29. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!