Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem értik meg a rokonok,...

Miért nem értik meg a rokonok, hogy mi nem adunk csokit a gyermekünknek?

Figyelt kérdés
Lányunk még csak másfél éves, de már akkor is csokit hoztak neki ajándékba, amikor 8 hónapos volt. Minden alkalommal elmondjuk, ne hozzanak, mert nem eheti meg. Eddig nem volt gond, azt sem tudta mi az, de most már persze azért tudja, és jön a húsvét, olyan rossz lesz előle elvenni húsvétkor. A férjem mindig veszekszik az Anyósommal, de ő szerinte néha kell ez is a gyereknek..Hiába minden, nem érdekli. Azért sem adunk neki édességet, mert rettentően rossz evő, így is alig eszik valamit, az a kicsit meg ne legyen édesség. Persze, ha én sütök sütit, abból ehet. De a nyagyi még sütni sem tud.
2010. márc. 29. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
14.34-es, nálunk ugyanez van, maximálisan egyetértek veled!!!
2010. márc. 29. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Mi öcsémmel mindennap kaptunk csokit, egyikönk se volt elhízva soha, és megettük még a spenótot is.Ha pedig nem kellett a csoki,félretettem magamnak. Mostmár 25vagyok és néha eszek csokit csak. De imádom a salátát, a gyümölcsöt.
2010. márc. 29. 14:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Először is: nem kimondottan a Húsvétról van szó, csak annak kapcsán jutott eszembe. Persze, az, ha kapna egy pici nyuszit, nem lenne gond. De ez heti rendszerességgel előfordul, hogy hozzák az édességeket neki. Persze, fog kapni csokit, meg amit szeretne, de később! Úgy gondoltam, amíg lehet, kitolom ezt az időt, amíg nem ismeri, nem hiányzik neki. És teljesen boldog nélküle. Egyáltalán nem egészséges egy 17 hónaposnak a csoki, cukor, stb.
2010. márc. 29. 14:53
 14/20 Vilcsianyuja ***** válasza:
54%
Ha egyszer te nem vagy csokipárti, hát próbáld megértetni anyósékkal, hogy azt a pénzt inkább költsék finom gyümölcsre! Azzal kapcsolatban, hogy ki lesz csokifüggő és ki nem, én csokifüggő vagyok, mindig is az voltam, és hozzá extrafinnyás. De ez nálam inkább örökletes :( De a Túró Rudi, joghurt és társai, amit az egyik válaszoló írt, nagyon jónak tűnnek, szerintem. Esetleg anyósodék ilyeneket is felvehetnének az ajándéklistájukra, ha sikerül őket eltérítened a csokitól :)
2010. márc. 29. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:
41%
a te gyermeked, te döntöd el, h mit ehet és mit nem. én sem adok a fiamnak édességet, mert feleslegesnek tartom. anyósom és apósom erősen próbálkoztak a babapiskótákkal, milka csokikkal... ha ordítani kellett, akkor ordítottam, h megmondtam, h nem kaphat ilyeneket. 22 hónapos a fiam. eljutottunk oda, h gyümölcsjoghurtot és túrórudit vesznek. a rudit 1 héten 3szor engedem max. már tudom, h vett anyósom a fiamnak 1 fél méteres kinder csokit nyuszira. majd a párom megeszi... a nyúl formára kiöntött csoki nevű ehetetlenségeket meg inkább hagyjuk szerintem. - a család többi tagja ezzel halmozza el. játszik velük, aztán mennek a kukába. arra jók:)
2010. márc. 29. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát ez a gondom nekem is.Anyós már vagy 3 hónapja megvette az egyik hozzászóló által nyúl és egyéb húsvéti formára kiöntött akármiket egy vagonnal és még nekünk is én 27 leszek férjem 34...Hiába mondjuk hogy nem kell és kislányunknak is joghurt krémtúró túrórudi esetleg kindercsoki de az is csak egy!!!!

Anyukámnak mondtam hogy csokit ne hozzanak inkább vegyenek könyvet plüssnyulat(azokat most úgyis imádja)érdekes ő meg tudja érteni anyós nem.Hát az összes nyúl meg társai tortabevonók lesznek majd anyukám sütötte tortákban vagy amelyik tényleg durva az kukában landol majd.Mért nem lehet inkább egy értékes játékra összedobni gyűjteni a csokira kiadott pénzt?nem tudom.Olyan értetlenek néha...nem is értem...Én is megpróbálok lehetőleg egészségesnek mondott édességet adni a lányomnak meg gyümit.Hát ez van.Sajnos.ja egy évesek múltunk

2010. márc. 29. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

na jól lepontozott a sok csokizabáltató:)))

csak gyrsan ezt is!!!!!

15:30

nevetséges!!!!!:))))))

2010. márc. 29. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:

tudod nem azért lettél szerintem lepontozva nem adsz csokit a gyerekednek,én sem adok,nem is pontoztalak le,soha senkire nem ordítanék rá ilyenért.vaskalapos vagy,és azt hiszed ezzel baromira jót teszel.hát ezért lettél lepontozva

szerintem!!

2010. márc. 29. 20:21
 19/20 anonim ***** válasza:
igen, mikor 46-szor elmondtam szépen és nem értette, mert csak a kezébe adta a milka csokit, bármit csináltam, és ezt 10 perc leforgása alatt, igen, rákiabáltam az anyósomra. sőőőt már el is tiltottam a fiamtól, mert pszichiátriai eset, amiről papírja van, és képtelen felfogni amit beszélek neki...
2010. márc. 29. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:

ja, és messze nem vagyok vaskalapos.:)) ez köztünk sajnos nem a csokiról szól...

pl. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. márc. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!