Másnál is "sürgetik" a rokonok, barátok egyéves körüli babátokat, hogy beszéljen már?
:D ne is figylej rajuk..... olyan okosak tudnak lenni neha az emberek .... hol irja azt elo, h egy egy evesnek miket kellene mar tudni ( mondani es csinalni egyarant ) ?
szoval csak engedd el a fuled mellett :D
Az, hogy a 6 évesen unokahúgom ráakarta venni a 10 hetes lányomat, hogy a mondja ki a nevét, még rendben volna:) De, hogy a nagymama is szavakat akart tanítani neki!:))
Egyébbként egyik szomszédlány 3 évesen kezdett el beszélni, azóta már iskolás és mnden rendben vele.
Nálunk sürgethetik, engem nem érdekel :) Ha vki megkérdezi tőlem én azt szoktam mondani, hogy fel vagyok rá készülve, hogy a kisfiam nem fog egyhamar elkezdeni beszélni, mert ő 8!!! hónaposan elindult kapaszkodás, segítség nélkül. És ezzel rövidre is van zárva a történet. az okosabbja tudja, hogy miről beszélek.
Amúgy pedig kommunikál, már simán kifejezi, hogy mit szeretne, úgyh ezért sem vagyok megijedve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!