Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is "sürgetik" a rokonok...

Másnál is "sürgetik" a rokonok, barátok egyéves körüli babátokat, hogy beszéljen már?

Figyelt kérdés
Agyamra megy, hogy minden nap megkérdezik, hogy miért nem beszélsz már? pedig szegénykém már mondj,a hogy cic, aja, baba, meg még pár szavacskát
2010. szept. 1. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

:D ne is figylej rajuk..... olyan okosak tudnak lenni neha az emberek .... hol irja azt elo, h egy egy evesnek miket kellene mar tudni ( mondani es csinalni egyarant ) ?

szoval csak engedd el a fuled mellett :D

2010. szept. 1. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
jaj,ne is mond.Megy-e már, beszél-e, eszik -e már mindent? Kitudnak akasztani, de nem érdekelnek.
2010. szept. 1. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Az, hogy a 6 évesen unokahúgom ráakarta venni a 10 hetes lányomat, hogy a mondja ki a nevét, még rendben volna:) De, hogy a nagymama is szavakat akart tanítani neki!:))

Egyébbként egyik szomszédlány 3 évesen kezdett el beszélni, azóta már iskolás és mnden rendben vele.

2010. szept. 2. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk sürgethetik, engem nem érdekel :) Ha vki megkérdezi tőlem én azt szoktam mondani, hogy fel vagyok rá készülve, hogy a kisfiam nem fog egyhamar elkezdeni beszélni, mert ő 8!!! hónaposan elindult kapaszkodás, segítség nélkül. És ezzel rövidre is van zárva a történet. az okosabbja tudja, hogy miről beszélek.

Amúgy pedig kommunikál, már simán kifejezi, hogy mit szeretne, úgyh ezért sem vagyok megijedve! :)

2010. szept. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!