Babátoknak vettek a rokonok ajándékot és felköszöntötték a fél éves szülinapján?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok emiatt szomorú...2011. ápr. 30. 14:41
3/24 A kérdező kommentje:
6 hónapos lett: fél éves.
2011. ápr. 30. 14:45
4/24 A kérdező kommentje:
Tényleg én vagyok érzékeny...
2011. ápr. 30. 14:45
5/24 anonim válasza:
Ezért ne legyél szomorú, nálunk senki nem köszöntötte, de nem is szokás.Viszont minden hónapban felhívnak a rokonok telefonon azon a napon, amikor született.Nem esik rosszul, mert eszembe se jutna.Szinte mindig hoznak neki valamit.Kapott ajándékot húsvétra, kapni fog májusban a keresztelőre, most vett nekünk anyu turmixgépet, és mindig mindenki hoz neki valami apróságot, ha mást nem, popsitörlőt, vagy pelust.Ettől többet nem is kívánhatnék!Néha már szólnom kell, hogy ne hozzanak ennyi mindent.
6/24 anonim válasza:
enyém fiam jövő héten lesz fél éves, de meg sem fordult a fejemben. bár tőlünk szinte minden hófordulóra kapott valamit. többnyire ruhát, merthogy havonta nőtt ki egy méretet :-) most már lelassult a hossznövekedése és húsvét is most volt. szerintem ez nem lesz szülinap
7/24 A kérdező kommentje:
Jó neked. Nálunk ez sajnos agyon nem így megy. én azt hittem legalább felhívnak, vagy sms... :-( ez akkor családdfüggő
2011. ápr. 30. 14:47
8/24 anonim válasza:
Ilyenkor milyen gyertya van a tortán? 1/2 ?
Úgy látszik én vagyok elmaradott, de nálunk újszülöttet keresztelőn köszöntik a rokonok, legközelebb pedig 1 éves korában.
9/24 anonim válasza:
Nem,nekünk eszünkbe se jutott(2 fiunk van),hogy fél évesen köszönteni kellene a gyerekeket.Szerintem az nem szülinap,hanem csak hónap forduló.
10/24 anonim válasza:
Igen, ez tényleg családfüggő, nálunk csak szülinap van, a névnapot én mondtam, hogy köszönöm, nekem ne tartsák(mármint csak az enyémet). Szóval, minden ház más.
Azért ne legyél szomorú, remélem, kicsit mosolyra derülsz majd, én üzenem a kicsinek, hogy :
Boldog féléves szülinapot, sok puszit, és nőjön nagyra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!