Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknak vettek a rokonok...

Babátoknak vettek a rokonok ajándékot és felköszöntötték a fél éves szülinapján?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok emiatt szomorú...
2011. ápr. 30. 14:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

14:49 vagyok

és ki számít rokonnak? Nálunk húsvétra csak a nagyiktól kaptak egy-egy csokit. Nagynéniktól, egyéb rokonoktól csak szülinapra, még névnapra sem. Hiszen különben nem lehetne bírni anyagilag.

2011. ápr. 30. 14:51
 12/24 A kérdező kommentje:
nah mind1 nekem akkor is rosszul esett, hogy nem reagáltak rá... köszi a válaszokat
2011. ápr. 30. 14:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Férjed mit mondot? CSináltatok nagy bulit ahová meghívtatok mindenkit vagy csak az zavar, hogy egyszerűen nem küldtek ajándékot? Nálunk szülinapra is illik meghívni a rokonokat, csak úgy senki sem állít be a másikhoz, hogy ajándékot hoztam szülinapra.
2011. ápr. 30. 14:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
nem eszembe se jutott.de ezzel az erővel minden hónapban rendezhetnél szülinapot.Szerintem még egy kicsit dúlnak benned a hormonok,én a névnapját is csak a 2 év múlva engedtem hogy vegyenek neki valamit.
2011. ápr. 30. 14:53
 15/24 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Fél éveset mi sem tartottuk meg soha, minket sem köszöntöttek, mi sem másokat, csak születéskor, kerek születésnapokon, Karácsony, Húsvét. Névnap csak szimpla köszöntés, de semmi ajándék.

Őszintén szólva nem is hallottam senkitől, hogy fél éves szülinapot tartanának.

Szerintem ne szomorkodj, lehet hogy nálatok szokás, de általánosságban nem hiszem hogy az lenne. Persze neked most a baba van a középpontban, minden kis esemény lényeges, az első nem pisis éjszakától kezdve az első lépésig, de még az első babakekszig is, amit megeszik (én is körbetelefonáltam vele a családot), de másnak nem a te gyereked van a középpontban és egy betöltött 6 hónap nem az, amit lényegesnek tartanak.

2011. ápr. 30. 14:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én kislányom 13.-án volt 6 hónapos, de nem gondoltam ilyesmire hogy fél éves forduló. Ez nálunk sem szokás. Soha sehol nem hallottam még ilyet. :) Ha az 1 éves fordulóját felejtené el valaki, na azért már megharagudnék de nagyon. Azért sok-sok boldogságot kívánok Nektek, és Babádnak nagyon boldog féléves fordulót! :)
2011. ápr. 30. 14:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. nem kellett volna ajándék, csak felhívni, hogy nem is tudom, lehet túl sokat várok el. nálunk még hónap forduló sincs. nem hívnak. mi pedig mindent megveszünk neki a világon, mindent ami játék, szép... mi minden hónapban így köszöntjük. a család nekem mamák, papa, tesóm, párom tesói, dédi.
2011. ápr. 30. 15:02
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

Nem az a baj, hogy túl sokat várnál el hanem, hogy egyáltalán eszedbe jut ilyesmi.

Most teljesen őszintén nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy neked hányszor jutott eddig eszedbe bármelyik ismerősödet is fél éves szülinapon felköszönteni...

Ilyen nincs. Nem azért nem hívtak mert figyelmetlenek vagy nemtörődömök, hanem mert nem létezik olyasmi, hogy fél éves szülinap. Ez nem alkalom. Ezt nem kell ünnepelni. Pláne nem családi szinten.

Még jó, hogy senkinek nem jut eszébe.

Szerintem is csak a hormonok dúlnak benned.

2011. ápr. 30. 15:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Még én sem halottam ilyet!Szerintem az csak egy sima hónapforduló,csak nekünk fontos maximum.Mi csak megemlítettük,hogy nahát,ma féléves,ennyi.
2011. ápr. 30. 16:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem butaságon bosszantod magad,majd,ha fél év múlva nem köszöntik meg,akkor megsértődhetsz.

Nálunk annyi,hogy minden hónap 22-én elmondom a fiamnak,hogy megint egy hónappal idősebb lett,ő meg mosolyog,mintha értené.

2011. ápr. 30. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!