Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel ajándékoznátok meg a...

Mivel ajándékoznátok meg a kislányotokat az 1. szülinapján?

Figyelt kérdés
Én hip-hop zebrára gondoltam.De lehet az még korai lenne.
2011. jan. 24. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Leírom, hugom 1 éves kislánya miket kapott a nagycsaládtól összesen, múlt héten:

búgócsiga

katicás hátizsák és mesekönyv (nyilván előbbi későbbre)

rumbatök, csörgődob

4 db-os állatos puzzle

"csattogós lepke" vagyis nyeles, tologatható állatfigura

ruhanemű

2011. jan. 24. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
FP pancsimanókat kapta, a zebra karácsonyi ajándék volt, szereti. Akkor jó, ha tud már elég stabilan járni, és magától ráül.
2011. jan. 24. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A fiam is kapott az 1. éves szülinapjára zebrát, de egyelőre nem nagyon érdekli. Kapott FP tanulószéket is, azt imádja!
2011. jan. 26. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Tortával biztos, és ha akarja nyúlhasson is bele ám !

Ekkora korban nincs sok jelentősége, vagy örül neki, vagy se, nálunk ami a legjobb volt a lufi a szájjal fújhatós, azzal aztán lehet játszani, akár többel is egyszerre.

De ha még nincs elég játékotok, akkor bármi ami korának megfelelő. Mi hintót vettünk kockákkal egyébként.

Mi sok játékot vettünk ami korainak bizonyult, kb két év múlva kezdtek el azokkal játszani rendesebben, lehet későn érők a gyermekeink. 1 évesen nem kell túl sokat befektetni, inkább később. Hozzáteszem, vehettünk mi xilofont is, mégis jobban tetszettek az edények és a fakanál. Nálunk így alakult :-D

2011. jan. 26. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én triciklit néztem ki neki akkorra... Ülni már biztos tud majd.
2011. jan. 27. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Csúszdát vettünk neki.
2011. jan. 27. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Triciklit vettünk. Szereti ha tologatjuk (beköthető benne a gyerek), és ő is szokta tologatni :) De nagyon szerei a búgócsigát is. Meg a konyhai műanyag edényeket. Azok a favoritok...
2011. jan. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!