Hány hónaposan kezdtétek bilire szoktatni kislányotokat?
Ez felkeltette az érdeklődésemet! A kislányom 9 hónapos, már gondolkodtam a biliztetésen, de kinevettek! :-(
Hogy kezdted 7 hónaposan? csak néha ráültetted? Mikorra lett szobatiszta?
amikor láttam hogy érett rá és érdekli, de nem 7 hónaposan
(pedig 6 hónapos kora óta magától sabilan ült)
Nemrég lett szobatiszta (27 hónaposan) tavaly nyáron is próbálkoztam de nem volt vevő rá, a bilirehez meg azért nem akartam odaragasztani
manapság ez valami verseny, amúgy??
előző
éjjel mér nagyon régóta nem volt pisis a pelusa, úgyhogy vehetjük régóta ágytisztának, most már egyáltalán nincs rajta pelus
én 7 hósan úgy kezdtem, hogy odaraktam a bilit a szobába, ahol játszott, így tudta, hogy van ilyen is, először ruhába ült rajta, játékból, aztán élesben úgy kezdtük, hogy reggel az volt az első dolgunk, hogy ráült (éjszaka sosem pisilt be) végül is mindenki pisivel indítja a napot :-)aztán tapsvihar, ha volt produkció. tetszett neki, így reggel, alvások előtt, után, séta előtt, után, fürdés előtt mindig megbiliztettem, sőt, néha ő tapsolt, meg mutatta, hogy lesz pisi. voltak hetek, amikor alábbhagyott az érdeklődés, olyankor nem erőltettem.
röviden ennyi. amikor lekerült a pelus, 2 nap néha becsurgatott, aztán megtanulta visszatartani. nekem egyébként egy kolléganőm javasolta ez a "módszert", ő korábban bölcsiben dolgozott, azóta is hálás vagyok érte neki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!