Mit éreztél, mikor elvitték gyereked nyaralni rokonok?
Figyelt kérdés
2 éves a nagylányom, ma ment el anyósommal nyaralni.
Már vártam, örülök egy kis "nyugalomnak" , néha sok volt belőle:-) Ő is nagyon várta, pakolt, mondogatta, izgult nagyon:-)
Azt hittem fellélegzek kicsit, hogy végre van egy kis szabadidőm kislányom mellett, de a könnyeim potyognak már többedszer:-(
Tudom, hogy jó helyen van, jól fogja érezni magát, nem féltem, és mégis fura...
Nem először utazik, havonta járunk szüleimhez messze, hétvégékre, ott is elvan mindig, de nélkülem még nem aludt éjjel, csak nappal.
Péntek reggel megyünk utánuk.
2010. jún. 2. 10:50
1/3 anonim válasza:
Én téljesen átérzem amit érzel. Nálam is agyanez volt tavaly. Akkor volt 2.5 éves a lányom, először ment nyaralni a nagymamáékkal. Hát én sem taléltam a helyem az első nap, sőt én is elbőgtem magam többször, az elbúcsuzásnál is nagyon kellett tartanom magam, pedig már én is vártam egy kis fellélegzést. Ez így természetes!
2/3 anonim válasza:
Mit éreztem? azt, hogy szabadságot kaptam anyaságból. Aludtam 10-ig, elmentem csavarogni, kávézni a barátnőimmel, moziba a férjemmel, esetleg vacsorázni, csupa haszontalan dolgot műveltem. Közben hálát adtam anyósomnak, hogy hozzájuttatott ehhez a pár naphoz.
3/3 anonim válasza:
Nálunk még nem volt ilyen, még csak 16 hós a fiacskám, de nekem is tuti, hogy nagyon hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!