Kiborultam:' ( Segíts!? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok..tehát az a helyzet hogy én itt lakom Magyarországon a mamámmal, anyukámék félévig Amerikában, majd Félévig Németországban laknak..és csak félévente találkozunk.. nagyon -nagyon hiányoznak..:'(
most fog nekik egy kisbaba születni..ti elmennétek Németországba a 9.osztályt kezdeni?
2010. márc. 28. 17:24
11/15 anonim válasza:
Vagj bele!En is kulfoldon elek 19 eves korom ota,es egy percig sem bantam meg!Nyelvet tanultam, ferjhez mentem,es van egy 5honapos pici babam!
A honvagy az teljesen normalis mindig erezni fogod!
De legalabb a szuleiddel lehetsz,ami nagyon fontos, foleg a te korodban!
Legy bator,es ne felj!
12/15 anonim válasza:
Én középiskolás 1. éves voltam, amikor Németországba mentem cserediáknak. Idegen városban, idegen emberek között éltem 1 évig és azt hiszem ez volt életem egyik legjobb döntése. Az 1 hónap nagyon nehéz volt a nyelv miatt is, meg a honvágy miatt is, de azt a tudást és tapasztalatot már soha nem veszi el tőlem senki. Úgyhogy szerintem semmi vesztenivalód nincs, menj és láss világot, tanulj nyelvet és nem kell félni az ismeretlentől. Ha pedig bármi bajod lenne, akkor ott lesznek a szüleid és a kistesó is, kell ennél több? Hidd el megéri kimenni!!!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..:) nagyon kedvesek vagytok.mondjuk a mamám nem igazán nézi ezt az egészet jó szemmel.:(
2010. márc. 29. 15:46
15/15 anonim válasza:
Menj, én biztos mennék,főleg hogy anyukámék ott laknak. A mamit meg meg lehet látogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!