Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nehéz egyetem mellett (orvosi,...

Nehéz egyetem mellett (orvosi, jog) baba?

Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszára vagyok elsősorban kíváncsi, akik orvosi alatt szültek. Hanyad évesek voltatok a baba érkezésekor? Hogyan oldjátok meg? Mik a tapasztalaitok?

2016. jan. 18. 14:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Az egy dolog, hogy rengeteg az anyag, de vannak olyan vizsgák, hogy kihúzod a tételeket, kidolgozod, a vizsgáztató elolvassa, majd közli, hogy ez nem éri el a kettes szintet, nem is kérdez semmit az anyagból és kirúg. Van, aki egy hibáért is kirúg. És nem 100 oldalas anyagokról beszélünk, hanem sokszor többszáz oldal kell egy vizsgára."

Ez meg egyetemtől függ. Nekem is volt 1200 oldalas könyven és nálunk is volt ilyen, meg olyan is, hogy még tételt se húzhattunk, ha nem sikerült a "beugró".

2016. márc. 18. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!