Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek? (Nevek)...

Mi a véleményetek? (Nevek) Brenda, Kíara, Hanna és Málna Zsombor, Milán, Noel. Zétény és Zénó

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 21:42
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
54%
Nekem a Zénó név tetszik nagyon régóta.Ha egyszer kisfiam lesz,biztos ez lesz a neve.
2011. máj. 25. 16:42
 32/36 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nagon szép név a Málna név!Az én kislányomat is íg hívják és mindenki dicséri hogy milyen különleges és aranyos név...most 9 hónapos..biztos majd ha 7 év múlva iskolába meg nem kell majd azon gondolkodni hogy hogy külömböztessék meg 3 másik gyerektől mert őket is így hívják...nem lesz 12 1 tucat gyerek már csak a neve miatt nem!!!És aranyosan is lehet becézni mint pl:Málnaszem,Málnuci mi így becézzük...Úgy hogy szerintem az ne fikázza akit pl kittinek hívják mert Kb.1000 kittit ismerek....ez van!
2011. aug. 17. 15:55
 33/36 Bratilla ***** válasza:
Brenda, Milán tetszenek :) Brendáról egy vagány, nőies csajszi jut eszembe, Milánról meg egy jóképű úriember. :) A Zénó is tetszik, meg a Noel is, de azokat már jobban megfontolnám, hogy adjam-e a gyerekemnek.
2013. febr. 16. 17:22
 34/36 anonim válasza:
Én magyar vagyok és engem Brendának hívnak. Nagyon szeretem a nevem, de biztos hogy ha felnövök kiköltözök külföldre (valószínülek amerikába mert imádom az angol nyelvet) mert nem szeretem magyarországot. De szerintem a Balázs, a Dániel és az Ákos szép meg a Marci egy fiúnak és lánynak Lili vagy Fanni vagy Emma nevet adnék, ha magyarosat de mégis különlegeset szeretnék.
2014. márc. 12. 20:30
 35/36 anonim ***** válasza:
Jaj a Málna név nekem nagyon tetszik,ha lesz lányom tuti 100000000% h az lesz a neve!!!! :-)
2014. jún. 12. 12:58
 36/36 anonim válasza:

Sorrendben:

1. Brenda

2. Zénó

3. Milán

4. Zsombor

5. Hanna

6. Noel

7. Zétény

8. Kíara

9. Málna

A Milán, Brenda, Zénó nagyon tetszetenek, meg még a Noel is, de azt magyar névként még nem is hallottam sehol. :) Kb. az összes szép, különleges név, de mondjuk a Málna szerintem kitolás a gyerekkel, felnőttként már fura, pl. egy komolyabb állásinterjún, vagy bárhol, ahol be kell mutatkoznia. Kíara meg egyszerűen nem jön be valamiért.

2014. nov. 11. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!