Hogy tetszik nektek a Zétény és az Olivér név?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 17:57
1/22 anonim válasza:
Zétény szép, Olivér nem is tetszik és Dunát is lehet rekeszteni velük.
2/22 anonim válasza:
Szia! Nekem a Zétény nagyon tetszik, az Olivér pedig egyáltalán nem.
3/22 anonim válasza:
OLivér tetszik, Zétény nem.
Amúgy ár év múlva minden 2. kisfiú Zétény lesz, de nem ezért nem tetszik.
5/22 anonim válasza:
Az Olivér egyáltalán nem tetszik. A Zétény meg mai magyaros divatnév, lassan már mindekit így hívnak, akit nem Botondnak vagy Hunornak. Én egyiket se adnám.
De a lényeg az, hogy nektek tetszik-e.
6/22 A kérdező kommentje:
És ha mindkét keresztnevet adnánk? Olivér Zétény vagy Zétény Olivér hangzik jobban szerintetek?
2011. jan. 19. 18:14
7/22 anonim válasza:
Ha mindkettőt adjátok a Zétény Olivér jobban cseng.Amúgy nekem az Olivér a szerelmem,de apának sajna nem tetszik.
8/22 anonim válasza:
Nekem sem tetszi egyik sem.
Ha a második babám is fiú lesz vagy Szilárd vagy Levente lesz.
9/22 anonim válasza:
Zétény nagyon nem, és most rengetegen is adják.
Olivér jobb, a mi környékünkön/ismerősök között csak egy Olivér van, szóval nem túl gyakori.
Zétény, Botond, Zsombor,... meg a többi (ős)magyar annyi van mostanában, hogy én ezért nem adnám.
(Nem is adom, pár napon belül születik a fiam, ő Marcell lesz.)
10/22 A kérdező kommentje:
Zétény egy sincs a környékünkön, itt épp a Levente meg a Bence, amiből sok van, Marcell is három van a lakhelyünkön.
2011. jan. 19. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!