Hogy tetszik nektek a Zétény és az Olivér név?
Zétény abszolút nem tetszik, egyszerűen nem értem, hogy miért van mindenki beleszeretve.
Olivér tetszik, kellemesen cseng :)
az én kisfiam Zétény :) így én Zétény párti vagyok
amikor kitaláltam ezt a nevet, egyet sem ismertem, más sem hallotta még ismerőseim közül
mire megszületett, csak a mi gyerekorvosunknak 4 Zétény páciense lett, szóval tényleg sok van belőle
de az Olivér is jó név szerintem
szia!
Olivér szebb szerintem, ha mindkettőt adjátok akkor Olivér Zétény
:-)
Nekem egyik se tetszik, ráadásul tényleg Dunát lehetne rekeszteni, errefelé nagyon sokan adják, egy éven belül szült ismerőseim körében legalább 3 Olivért és 2 Zétényt tudnék sorolni...
Ha fiú, akkor inkább Regő, Hunor, Vencel, Benedek.
Egyébként meg, ha tényleg ritkát akarsz, akkor válassz vmi hagyományos nevet, nevezd el pl. nagypapád vagy dédnagypapád után a gyereket, mert nagyon jól fog esni majd, ha nem lesznek (vagy már nincsenek), de olyan, mintha a kisfiadban újjászületett volna. :)
A Zétény gyönyörű, én ezt a nevet szerettem volna, csak sajnos se a férjemnek, se a közelebbi s távolabbi családtagoknak nem tetszett...
Az Olivér pedig nagyon nem tetszik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!