Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek? (Nevek)...

Mi a véleményetek? (Nevek) Brenda, Kíara, Hanna és Málna Zsombor, Milán, Noel. Zétény és Zénó

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 21:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%

Te gyereked, te döntsd el.

Nekem egyik sem tetszik. Nem vagyok maradi, de nem adnék ilyen nevet a gyerekeimnek. Főleg nem Brendát, Kíarát, Noelt. Szép nevek, csak nagyon külföldi. Annyi szép név van ezeken kívül. És nem kell, hogy Rózának, Erzsébetnek, vagy Józsefnek nevezd őket.

De ha választani kell, akkor Hanna és Zsombor. Ezek valamelyest hagyományos nevek. A Hanna Bibliai eredetű (had ne mondjam, milyen nemzetiségű), nagyon szép női név is. Zsombor pedig nagyon szép magyar férfi név.

Szerintem nézd meg azt is, hogy melyik névnek mi a jelentése, kik viselték a múltban (már ha van múltja az adott névnek), mert ugye a név kötelez.

2010. márc. 26. 22:45
 12/36 anonim ***** válasza:
37%

Fiu nevek kozul a Zeno kivetelevel tetszik mind.

Lany nevek kozul a Hannat nem adnam mert nagyon sok van belolepedig amugy szep) a Malna se lenne rossz csak en gyumolcs nevet nem adnek neki.

A Brenda tetszik de kicsit amerikai beutese van viszont igy hogy ott is igy irjak-mondjak mint nalunk igy jo.

A Kiara sem rossz de nekem errol az Oroszlankiraly ugrik be(Szimba lanya).

Ugy hogy a Brendara es a Zetenyre teszem a voksomat.

8,5 honapos Erik baba anyukaja

2010. márc. 26. 22:47
 13/36 anonim ***** válasza:
30%

A kutyánk Zénó...

Brenda szép, de nem magyarnak való név

Kiara szintén

A Hanna még csak csak...

A Málna katasztrófa...

A Zsombor sem tetszik, de már megbarátkoztam vele

A Milán sem kedvenc

Noel megint az első kategória

A Zétény megint katasztrófa

Jobbat nem tudtok kitalálni? Annyi szép név van, te belenyultál a legaljába...

2010. márc. 26. 23:12
 14/36 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Nekem túl "tucatnevek".De a Zsombor tetszik!

2010. márc. 26. 23:32
 15/36 anonim ***** válasza:
42%

Kislanyom Kiara, nekem ez tetszik. Habar valoban kulfoldi nev, o amerikai-magyar allampolgar, de pont emiatt kapott ilyen nevet, itt is es otthon is tudja hasznalni.

Fiunevek kozul a Zsombor tetszik.

2010. márc. 27. 01:01
 16/36 anonim ***** válasza:
11%
Hanna és Noel tetszik!! A többi nem igazán..
2010. márc. 27. 07:00
 17/36 anonim ***** válasza:
33%
Nekem lánynevek közül a Hanna tetszik.Fiúnevek közül pedig a Milán.Az Én fiam majdnem Milán lett,de aztán mégis a Márkó mellett döntöttünk.(G)
2010. márc. 27. 07:11
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül baj ,ha tucatnév. A 21. század Erzsijei és Józsijai is jól érezték magukat a nevükkel. Egy különleges vezetéknévhez nagyon szép tud lenni egy tucatnév. Bár nekem ezek a nevek közül csak a Zétény tettszik.
2010. márc. 27. 07:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Kisfiamat Zénónak hívják,nem akartam neki adni,a férjem választotta,de mára nagyon megszerettem,illik rá,és egyedi.
2010. márc. 27. 07:52
 20/36 anonim ***** válasza:
60%
Kiara, Málna, Milán. Nekem ezek tetszenek.
2010. márc. 27. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!