Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek? (Nevek)...

Mi a véleményetek? (Nevek) Brenda, Kíara, Hanna és Málna Zsombor, Milán, Noel. Zétény és Zénó

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 21:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Nekem a kisfiamat Zéténynek hívják. Szerintem nagyon szép név. De tettszik még a Zsombor is. Kislány név közül pedig a Málna. Hanna tucatnév.

2010. márc. 27. 08:26
 22/36 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Nekem a Zétény, Zsombor nagyon tetszik!!

Kislány nevekből nekem a Kiara tetszik :D! A Hanna tucatnév.

2010. márc. 27. 08:27
 23/36 anonim ***** válasza:
61%
a brenda tetszik, egyik nagynénémet így hívták, Brenda néni, és imádtam, lehet azért :) a Hanna is nagyon jó. a többi nem jön be.
2010. márc. 27. 08:36
 24/36 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

Ha választanom kellene, akkor lánynév Hanna, fiú Zsombor.A Zétény még elmegy, de a többi nekem gagyi.(na ezért biztos lepontoznak, de hát ez a véleményem, nem fogom azt írni, hogy tetszik, ha nem.)

/Z/

2010. márc. 27. 08:55
 25/36 anonim ***** válasza:
24%
08:36 vagyok, a fiúnevek közül meg egyik sem tetszik, nem adnám a fiamnak az biztos.
2010. márc. 27. 09:06
 26/36 anonim ***** válasza:
10%
Szia! Az unokahúgom Kiara, szerintem szép név, a barátnöm kislánya Hanna és nekem az is tetszik. Brenda és Málna, hát...én nem adnám a lányomnak. A fiú nevek közül Noel a barátnöm kisfia, a másik barátnömé pedig Zsombor és nekem mind kettö tetszik, a Milán és a Zénó se rossz, de a Zétény már nem tetszik. Név választásnál vedd figyelembe a vezetéknevet is, hogy azzal hogyan hangzik. :) mi ezt is néztük.
2010. márc. 27. 10:05
 27/36 anonim ***** válasza:
35%

Nem beszólásként, de te el tudod képzelni, hogy odaszólsz a kislányodnak a játszótéren, hogy "Málna, gyere, mennünk kell..." ?

A lány neveidből a Hanna tetszik, bár pár éve tényleg iszonyúan sok Hanna születik.

A Zsombor ugyanez a kategória, de én nagyon szeretem ezt a nevet! Ha fiam született volna, biztos ezt kapta volna.

A többi név nekem nem jön be, de igaza van az előttem íróknak: a TE gyereked, Ő viseli egy életen át azt a nevet, amit adsz neki, te tudod, hogy Málnát akarsz belőle csinálni, vagy Brendát... esetleg Noelt vagy Milánt.

2010. márc. 27. 13:20
 28/36 anonim ***** válasza:
Noel és Hanna
2010. ápr. 23. 16:48
 29/36 anonim ***** válasza:
Nekem egyik fontos szempont, amikor meglátok egy, vagy több nevet, akkor megnézem, hogy melyiknek van szép, magyaros hangzása. Ezek szerint nekem csak a Zétény tetszik, amelynek a jelentése: vő.
2010. nov. 1. 19:30
 30/36 anonim válasza:
74%
Brenda szerintem nagyon jó név! Egy vagány, barna, göndör hajú kiscaj jut eszembe róla, aki nagyobbrészt fiúkkal haverkodik, később pedig egy vezéregyéniség, vagy divatdiktátor :D Szerintem a Málna is tök jó, mert rendhagyó! Mondjuk vezetéknévtől is függ...mi lesz az? Nekem Kiaráról az Oroszlánkirály 2 jut eszembe, Hanna pedig nagyon unalmas..nekem egy szent jut eszembe róla, na ne! :D Fiúnak a Zsombor (Zsombi :) és a Zénó aranyos szerintem...a különleges nevű fiúk mindig jóképűek :) A többi felejtős. Gondolkodtál már az Olivéren? Az szerintem gyönyörű! Vagy ha lány lesz, akkor Lujza, Fruzsina vagy Korina? Esetleg Bernardina (mint én:)?
2011. ápr. 13. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!