Mi a véleményetek? (Nevek) Brenda, Kíara, Hanna és Málna Zsombor, Milán, Noel. Zétény és Zénó
Szia!
Nekem a kisfiamat Zéténynek hívják. Szerintem nagyon szép név. De tettszik még a Zsombor is. Kislány név közül pedig a Málna. Hanna tucatnév.
Szia!
Nekem a Zétény, Zsombor nagyon tetszik!!
Kislány nevekből nekem a Kiara tetszik :D! A Hanna tucatnév.
Szia!
Ha választanom kellene, akkor lánynév Hanna, fiú Zsombor.A Zétény még elmegy, de a többi nekem gagyi.(na ezért biztos lepontoznak, de hát ez a véleményem, nem fogom azt írni, hogy tetszik, ha nem.)
/Z/
Nem beszólásként, de te el tudod képzelni, hogy odaszólsz a kislányodnak a játszótéren, hogy "Málna, gyere, mennünk kell..." ?
A lány neveidből a Hanna tetszik, bár pár éve tényleg iszonyúan sok Hanna születik.
A Zsombor ugyanez a kategória, de én nagyon szeretem ezt a nevet! Ha fiam született volna, biztos ezt kapta volna.
A többi név nekem nem jön be, de igaza van az előttem íróknak: a TE gyereked, Ő viseli egy életen át azt a nevet, amit adsz neki, te tudod, hogy Málnát akarsz belőle csinálni, vagy Brendát... esetleg Noelt vagy Milánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!