Szerintetek pofatlansag lenne?
Szerintem is mondd le. Attól, hogy elviszed a kisfiadat, ti még simán elkaphatjátok a vírust, aztán tőletek kapja el a gyerek.
Felhívnám még most őket, és megkérném, hogy halasszuk egy kicsit a látogatást. Én sosem viszem sehová a gyereket ha beteg, sőt, ha vendég jön, szólok, hogy csak saját felelősségre, mert épp ez és ez a vírus van. Még soha senki nem sértődött meg.
Azért hogy egy gyerek mindig beteg,nem jelenti azt hogy a szülők nem törődnek az egészségével...
Lányom bölcsi alatt alig volt beteg,3 hónapja ovis,egyszerre 3 napnál többet nem bírt még ki,utána itthon volt másfél hetet.És 5600 ft-ért kapja az immunerősítőt,mellé béres csepp,c vitamin,d vitamin,multivitamin. Kórházban is volt kétszer 5 napot lázgörcs miatt,kap már epilepszia elleni gyógyszert is a görcsei miatt.
De amúgy én soha nem vittem betegen a gyereket barátainkhoz,ahogyan nekik is magától értetődő volt,hogy nem jönnek,ha az övék beteg.
Mond meg közbejött nektek valami,és akkor nincs sértődés.
Na a helyzet orvosolva, kitalalt dologgal el lett halasztva a latogatas. Kedves utolso lehet, hogy ennek igy kellene lennie, es en is tudom, hogy orvosi igazolas szukseges ahoz hogy mehessen vissza, viszont sok szulo nincs amit csinaljon a gyerekkel ezert muszaly vinnie bolcsibe. En a ket szememmel lattam a multkor a keresztlanyomat vettuk ki a bolcsibol es olyan beteg gyerekek voltak, hogy rossz volt rajuk nezni. Ezert is beteg mindig, mert minden ket hetben osszeszed valami virust. Ez nem mondva csinalt tortenet, ismerem jol a helyzetuket es ezzel ahogyan nevelik en szemely szerint nem ertek egyet es sajnalom a kislanyt, viszont az en gyerekem a legfontosabb elsosorban.
Tovabba koszonom az ertelmes tanacsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!