Szerintetek pofátlanság lenne megkérnem a többieket,
hogy had legyek első? -bővebben lent-
Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok, jövő hét elején lesznek a szóbeli záróvizsgáim(OKJ-s képzés), nagyon izgulós fajta vagyok vizsgák előtt(hasmenés, gyomorgörcs).
Szerintetek pofátlanság lenne, ha megkérném a csoporttársaimat, had menjek be elsőnek vizsgázni, hogy ne kelljen a fél napot végig idegeskedni?
2013. dec. 10. 20:45
1/10 anonim válasza:
A kismamákat mindig mindenhol előre veszik, pont emiatt. A csoportvezetőnek, vizsgabiztosnak szólj.
2013. dec. 10. 20:46
2/10 anonim válasza:
Nem. Ha együtt vizsgáznánk, valószínűleg megkérdezném magamtól is, mikor akarsz bemenni... :)
2013. dec. 10. 20:47
3/10 anonim válasza:
Nem.
2013. dec. 10. 20:53
4/10 anonim válasza:
Szerintem senki nem szeret elsőnek bemenni, úgyhogy még örülnének is neki. Pofátlanságnak pedig nem pofátlanság, meg fogják érteni, sőt, lehet, hogy ők ajánlják fel, hogy menj előre. Sok sikert a vizsgákhoz.
2013. dec. 10. 20:55
5/10 anonim válasza:
Nem, nálunk ez tök természetes volt, hogy a kismamik menjenek előre. (bár felőlem mindenki mehet, én a végén szeretek bemenni.)
2013. dec. 10. 20:56
6/10 anonim válasza:
Dehogy pofátlanság. Sőt, szerintem ők fogják felajánlani, hogy menj be akkor, amikor a legjobb neked.
2013. dec. 10. 20:56
7/10 anonim válasza:
Persze, mindenképpen kérd meg a többieket, sztem nem gond.
2013. dec. 10. 21:01
8/10 anonim válasza:
Én is nagy pocakkal záróvizsgáztam, mindenki küldött előre, hogy legyek első. :) Én viszont nem akartam első lenni. Úgyhogy ne aggódj, tuti nem kell végigizgulnod a napot és senki nem fogja pofátlanságnak titulálni!
Egy nagy kalappal a vizsgához!!!! :D
2013. dec. 10. 21:06
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem pofátlanság, szerintem is maguktól is előre engednek majd, de ha nem, akkor sem fogják zokon venni, ha megkéred őket.
2013. dec. 10. 21:23
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Valahogy sosem szerettem "kihasználni", hogy babát várok, de most úgy érzem nem tenne jót a sok várakozás, hogy mikor jutok be... Már most is sokat keményedek, pedig még csak készülök a vizsgákra... Ment a zöld kéz mindenkinek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!