Mesélnétek kinek milyen volt a második szülése? Igaz hogy sokkal gyorsabb mint az első? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Az első szülés az indítástól fél óra.
A második pedig 9 óra tömény fájdalom
Első vagyok
Pár héten belül születik a harmadik. Gyors lesz gátvédelemmel. Fő a pozitív hozzáállás :-)
Első szülés: 2 óra vajúdás, majd 2 órás kitolás, ez a része kemény volt.
Második szülés: 1,5 óra volt az egész, az első fájástól számítva.:) 3. nyomásra kint is volt.:)
Könnyű és gyors szülést kívánok neked is kedves kérdező!
Nekem első szülés 14 óra, a burokrepedéstől számolva, először nagyon gyenge fájásokkal, alig-alig tágultam. Na persze aztán az oxitocin sokat lendített a dolgokon.
Második szülés szűk 3 és fél óra, szintén burokrepedésre ébredtem... Mire beértünk a kórházba, már 6 cm-re nyitva voltam, gagyi kis fájásokkal. Itt is kaptam oxitocint, de a fájások ugyanolyanok maradtak, gondoltam is, hogy a fenébe, ez eltart még egy darabig... aztán hirtelen jöttek a tolók.
Hát ennyi. Ha ez a tendencia, akkor félek, hogy a harmadiknál a tolófájásokra fogok ébredni... :)
Első 4 óra
Második 1,5 óra
Legyen gyors szülésed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!