Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van második szülésről? Igaz hogy gyorsabb, mint az első? Nagyon kíváncsi vagyok tapasztalatokra, véleményekre!

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem van 3 gyerekem most várom a 4.-et. Nálam valóban a 2. volt a leggyorsabb 20 perc alatt meg volt a kórházba érkezéstől számítva. Otthon kezdődtek a fájások 5 percenként rögtön,de nem voltak vészesek.
2013. okt. 26. 19:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Na,hát szeretnék én is ilyen szerencsés lenni :)
2013. okt. 26. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 van.

1. szülés: 1. derékfájástól számolva 3 órán belül meglett.

2. szülés: 4 kilós baba, elfolyt hirtelen a magzatvíz egyik éjjel, hajnali 1-kor, 3-re a kórházba értünk, 2-30-kor meglett, azaz 1 és fél óra

3. szülés: tavaly, ikrek. Elfolyt itthon a magzatvíz, de itt sem volt előjele, csak úgy hirtelen, ez volt este 5-45-kor. 6-ra itt volt a mentő, 6-15-re a kórházban voltunk, és 6-30-kor meglettek, természetes úton, minden fájdalomcsillapító és egyéb nélkül.

Szóval a szülési mindig feleződött, a végén a gyerekszám meg duplázódott :)

Szoktam azzal viccelődni, hogy ha lenne mégegy, azt utánam dobnák az utcán, hogy elhagytam.

Ne félj, kitartás!

2013. okt. 26. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Remélem most a 4.-nél is így lesz újra. Most valahogy nagyon félek.
 5/11 anonim ***** válasza:
Javítok: 2. szülésnél 2-re értünk a kórházba
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 3-as gratulálok neked. Jót mosolyogtam a történeteden nagyon szerencsés vagy.
2013. okt. 26. 19:38
 7/11 A kérdező kommentje:
ne félj,nem lesz gond a 4.nél sem. Nekem első baba 6óra hossza alatt született meg az első fájástól számítva,bár ugy hogy megindították a szülést! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második,de nagyon elkezdtem izgulni :)
2013. okt. 26. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Anyukám 3-at szült. Első bátyám 5 óra alatt kint volt,gond probléma nélkül, második bátyám több mint 10 óra alatt lett meg, és a méhlepény nem vált le rendesen ezért utána még 4 en fogták le mert már nem tudtak neki fájdalom csillapítót adni, én 1 napig jöttem, nagy nehezen kéken-lilán. Én most az elsőt várom napokon belül, erre alapozva az első babám gyorsan meg lesz. (remélem) :D
2013. okt. 26. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze,hogy izgulsz. Egy szülés nem minden napi dolog és nem rutin feladat. Ahány szülés annyi féle. Nincs 2 egyforma ahogy 2 terhesség sem egyforma. Ki tartás!!! Könnyű szülést kívánok. 1 voltam
2013. okt. 26. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Az elsõ hajnali 2:30-kor elfolyt magzatvízzel indult. 13:15-kor született meg, de olyan 9 óráig fájásaim sem voltak.

A második 10 nap kórház után Apával kicsalogattuk. 17 óráig volt eltávom, de már 15 ó-kor ott voltunk és próbáltuk meggyõzni a szülésznõket, hogy itt az idõ. Mivel nem fetrengtem meg visitoztam a fájdalomtól elküldtek.Végül hosszas rábeszélés után végte NST és már indulhattam is szülni. 18 órakkor kerültem szülõszobára. 19-kor kezdett erõsebben fájni. 19:55-kor kibùjt a Drágám.

Most még félidõs vagyok,de hiszem, hogy sokminden agyban dõl el. Tudod mi fog történni. Nem fogsz félni hanem alig fogod várni, hogy a karjaidban legyen. Sokkal tudatosabban fogsz mindent csinálni.

Könnyü szülèst!

2013. okt. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!