Kinek milyen tapasztalata van második szülésről? Igaz hogy gyorsabb, mint az első? Nagyon kíváncsi vagyok tapasztalatokra, véleményekre!
Nekem 4 van.
1. szülés: 1. derékfájástól számolva 3 órán belül meglett.
2. szülés: 4 kilós baba, elfolyt hirtelen a magzatvíz egyik éjjel, hajnali 1-kor, 3-re a kórházba értünk, 2-30-kor meglett, azaz 1 és fél óra
3. szülés: tavaly, ikrek. Elfolyt itthon a magzatvíz, de itt sem volt előjele, csak úgy hirtelen, ez volt este 5-45-kor. 6-ra itt volt a mentő, 6-15-re a kórházban voltunk, és 6-30-kor meglettek, természetes úton, minden fájdalomcsillapító és egyéb nélkül.
Szóval a szülési mindig feleződött, a végén a gyerekszám meg duplázódott :)
Szoktam azzal viccelődni, hogy ha lenne mégegy, azt utánam dobnák az utcán, hogy elhagytam.
Ne félj, kitartás!
Az elsõ hajnali 2:30-kor elfolyt magzatvízzel indult. 13:15-kor született meg, de olyan 9 óráig fájásaim sem voltak.
A második 10 nap kórház után Apával kicsalogattuk. 17 óráig volt eltávom, de már 15 ó-kor ott voltunk és próbáltuk meggyõzni a szülésznõket, hogy itt az idõ. Mivel nem fetrengtem meg visitoztam a fájdalomtól elküldtek.Végül hosszas rábeszélés után végte NST és már indulhattam is szülni. 18 órakkor kerültem szülõszobára. 19-kor kezdett erõsebben fájni. 19:55-kor kibùjt a Drágám.
Most még félidõs vagyok,de hiszem, hogy sokminden agyban dõl el. Tudod mi fog történni. Nem fogsz félni hanem alig fogod várni, hogy a karjaidban legyen. Sokkal tudatosabban fogsz mindent csinálni.
Könnyü szülèst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!