Terhesség esetén milyen vitaminok szedhetők? Első babánk. Tanácstalan vagyok
Folsav a legfontosabb!
Mondjuk én nem is szedtem mást!
köszönöm, szerintem is kezdek valami terhesvitaminnal, mert egyenlőre jól vagyok, nincs vérezgetés, rosszul lét...néha néha befeszülök...ennyi.
leghamarabb mikor lehet menni dokihoz? 8 hét után igaz?
igen sok helyen olvastam a gravidáról, szerintem azt fogok venni, köszönöm :)
áhh még csak 3 napja késik, azt hiszem a 7-8 hét pont ünnepekre esik, tehát az csúszik így. :)
A betöltött 6 hét után már van szívhang, elvileg akkor mehetsz.
Folsavat érdemes most rögtön elkezdeni, én a vitaminnal megvárnám az orvost. Az enyém pl. nagyon vitamin ellenes - ami a dobozban van, az egy szintetikus anyag, amiből alig szívódik fel valami. Ami fontos: 12. hétig folsav, szülésig a magnézium, vas, kálcium - ezekből viszont egyik vitaminban sincs annyi, amennyire szükséged van. A többi csak marketing! (előre köszönöm annak, aki ezért le fog pontozni :)
Terhesvitamin , minden nap szedd , és ha gorcsolsz , menstruaciohoz hasonló erzeseid vannak, akkor vegyél be magneziumot .
Ilyen fiatal terhessegnel a beres mg+b6 a legjobb.
Én jelenleg is ezt szedem, és fogom végig.
És kb a 10.héttől szedek béres calciumot is, 500mg-t!
6.hét közepén,vagy 7.hét elején menj orvoshoz.
Akkor már lesz szivhang.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!