Teljesen tanácstalan vagyok. Mi ez?
Figyelt kérdés
szeptemberben mikor peteérésem volt együtt voltunk védekezés nélkül októberben is de ugyanúgy megjött vettem tesztet (bovlit) reggeli vizelettel megcsináltam negatív lett viszont a pocakom kigömbölyödött alul, reggeli hőhullámaim vannak és hányinger étvágytalan vagyok és fáradékony. lehet hülyeség de érzek néha valamit a hasamban mintha mozogna. És kemény alul a hasam nem annyira de keményebb mint volt. Mi ez?2013. nov. 14. 07:50
1/7 anonim válasza:
Ha terhes is lennél mozgást még biztosan nem érezhetsz pár hetesen,majd félidőben.Ha volt mensid októberben és nem volt más,nem tartott rövidebb ideig,akkor a terhesség nem valószínű.Fontos persze,hogy most novemberben megjön-e.Ha nem jönne meg,vegyél egy normális tesztet!
2/7 anonim válasza:
A kigömbölyödött pocak és a mozgás amit érzel biztos, hogy nem terhesség miatt van. Októberben volt menzeszed? Utoljára mikor csináltál tesztet?
3/7 A kérdező kommentje:
volt szeptemberben és oktoberben is de mivel pajzsmirigy beteg vagyok igy mindig más időpontban és változó ideig van meg. 4 Napja csináltam utoljára tesztet.
2013. nov. 14. 08:24
5/7 anonim válasza:
Ez nem bovli,de vehetsz drágábbat is,ha az nyugtat meg.
6/7 anonim válasza:
Nekem az x-epil mindig előbb mutatta a terhességet mint az érzékenyebb 10-es tesztek.Szerintem is bármelyiknél jobb,de ha biztosra akarsz menni vegyél digitális CB-t az is kimutatja már az "1-2 hetes" terhességet is.
7/7 anonim válasza:
Vegyél másikat, Ez az x epil nagyon nem jó...mindig becsapott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!