Teljesen tanácstalan valami tanácsot?
Az a helyzet hogy apámnak ma mondtam el a terhességet 12 hetes vagyok. Nem fogadta jól, neki csak a kutyák számítanak!! A konyhába beengedi őket hiába is mondjuk hogy ne. Egy kupi van kint hiába takarítunk. A védőnő is mondta hogy a kutyának kint a helye. De nem érti meg. Erre mondta hogy majd jól elintézi a védőnőt meg hogy én ne intézkedjek semmit hogy képzelem. Itt ideges lettem és mondtam hogy a gyerekem egészségét nem fogok kockáztatni és mondta hogy mennyek a kurv@ anyukámba. És nem érdekli.
Sajnos elköltözni nem tudunk mert nincs rá anyagi keret. A páromat utálja. Mit tegyek? 21L
nyelj ... és nyelj ha nem tudsz költözni kénytelen vagy elviselni.
Arra meg inkább nem mondok semmit hogy az apád elküldött a k.... anyádba .. szép jellem lehet ha ennyire nem vesz figyelembe se fizikailag se mentálisan egy terhes nőt.
Költözzetek vagy nyeljetek ameddig be nem tellik a pohár.
ha macska lenne bent a házban, az nagyobb gond lenne (toxoplazmózis)
legyen féregtelenítve a kutya,
meg ha kutyázol, moss utána kezet
Párod is Veletek lakik? Hozzá nem tudsz menni? Vagy az ő szüleihez? Vagy bármely rokonához?
Apád meg szégyellheti magát, hogy a kutyák fontosabbak neki, mint az unokája! Undorító az ilyen. Az én anyósom ugyanilyen volt, csak neki nem a kutyák, hanem a szomszédok voltak fontosabbak, mint az unokája. (Szégyellt engem is, meg a babámat is, mert nem vagyunk házasok)
Azóta persze kéne neki az unoka, de nem tudom neki elfelejteni amit a terhességem alatt művelt, úgyhogy így járt...
Miért kéne nyelnie?Ő nem ember?nem az apa gyermeke?
Az apJa nem normális,elkell mennetek ha meg nem tudtok akkor a védőnő intézkedik,ez a dolga,még jó hogy vannak:-)))
Végtelenül sajnállak, borzasztó lehet így gyermeket várni, és még igen csak az elején vagy.
Én a helyedben minden követ megmozgatnék, hogy elkerüljek onnan.
Csak van neked, vagy a párodnak rokon, aki szivesen segítene. Próbáljatok albérletbe menni idős emberhez, pl. gondozásért cserébe. .... vagy bármi.
Felnőtt vagy (gondolom), a gyermeked egészségéért, életéért egyedül Te tartozol felelősséggel + az édesapja.
Ebben a helyzetben Neked kell változtatni azon, ami nem elfogadható.
Kitartást és boldogabb babavárást!
Egy biztos: Én felnőni sem hagynám a gyerekemet ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!