Szerintetek ez normalis hazas elet, tanacstalan vagyok, adjatok tanacsot legyszi?
beszélgessetek többet, ne rohanjatok el egymás problémái mellett. És tudasd a férjeddel, hogy a gyerek az övé is...
Amúgy meg, mi az, hogy idegesíti a gyerek???:-S
Nekem ilyet mondana a férjem a válópert be is adnám helyből...
Akkor elváltok.
Elosztoztok.
Éled az életed a gyerekekkel és keresel valami normális hímnemű ember féleséget.
minden kapcsolatnak vannak ilyen idöszakai, vagy túlélitek vagy megszöktök.
Èn ha a sokat veszekszünk és nem bírom már, elkezdem faggatni a páromat. faggatom miért ilyen velem, elmondom hogy nem akarok veszekedni, hogy én szeretem öt, de miért csinálja ezt velem (pl utoljára mindenben hibát talált, mindenbe bele kötött, és sejtettem is hogy akkor hívták egy másik céghez és elég nagy stress volt 13 év után otthagyni a cégét, habár jobb helyre ment)
kezd el mondogatni neki. ne vissza vágj, vagy mentegetözz, vagy veszekedj, egyszerüen mondogasd, és kérdezgesd, hogy miért ilyen, hogy szeretnéd megérteni, hogy szeretnéd ha jobb lenne a viszony stb...
ha ebbe ö bele megy ha ö is akar javítani akkor azért pár hétbe bele tellik, mert mindig vissza esik a hiákba de jobb lesz.
(nekem a párom nagyon szeret és öt is zavarta már a sok veszekedés, ezért rögtön reagált hogy nem akar elveszíteni de..... és így lassan de megoldottuk a problémát.)
ha nem hajlandó válaszolni beszélni róla, akkor menekülne a kapcsolatból.
sajnos sok férfinek egyszerübb egy kapcsolatból kilépni mint megoldani. pl túl sok neki a gyerekek, a pénz keresés, és inkább menekülne. ha elmegy töletek, csak gyerektartást kell fizetnie, és hétvégeken örülhet a gyerekeknek, a mindenapi nyüglödést a gyerekkel nem kell kivennie.
az hogy idegesiti a gyerek meg mindenbe hibát lát az csak a tünete annak hogy baj van a kapcsolattal
valami sokkal mélyebb a probléma és azt kell kideríteni és megoldani
pl neked is meg neked is kielégitő a szex? nem is hinné az ember hogy ez milyen problémákat tud csinálni egy kapcsolatba
sok ilyen apro dolog van
Így van, a férjed előled és a családi gondok elől menekül azzal,hogy sokat dolgozik és halászik.
Addig se otthon ül. Sokkal mélyebbek a gondok köztetek,mint sejted. Szerintem nem adod meg azt, amire vágyik, hogy hazajön és rá is és a problémáira is figyelmet fordítasz, talán elhanyagoltnak érzi magát, vagy nem tudja mit kell csinálni, mit segítsen otthon.
Ez csak egy dologgal oldható meg: leültök és beszéltek normálisan, amikor a gyerekek alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!