Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normalis hazas...

Szerintetek ez normalis hazas elet, tanacstalan vagyok, adjatok tanacsot legyszi?

Figyelt kérdés
Ket gyerek van egy 3 eves es egy 8 honapos,a ferjem hobbyja a halaszat.Ha tehetne minden hetvegen halaszni menne reggeltol estig hetkozbe meg dolgozik.Amikor itthon van csak veszekszunk mert ha sir a gyerek ot idegesiti de ezt meg megertenem mert faradt de mindenert megszolit ha veletlen nem a helyen talal valamit,ha nem pakolok neki elo es ebbol lesz a veszekedes de ez sajnos odaig jut el hogy mindketten azt mondjuk egymasnak hogy it vege szet valunk.Mit tegyek h elkeruljuk ezt a veszekedest?Es na meg ugy beszel neha velem mindha nem is a felesege lennek, megbantde nagyon
2011. máj. 16. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Több szex kell :-)
2011. máj. 16. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

beszélgessetek többet, ne rohanjatok el egymás problémái mellett. És tudasd a férjeddel, hogy a gyerek az övé is...

Amúgy meg, mi az, hogy idegesíti a gyerek???:-S

Nekem ilyet mondana a férjem a válópert be is adnám helyből...

2011. máj. 16. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Az hogy idegesiti a gyerek az nem ugy szoszerint ertem hanem tenyleg sokat dolgozik es nem tudja kipihenni magat es ideges amugy a termezete is olyan.En en probaltam beszelni vele de keptelen vagyok turni tovabb.
2011. máj. 16. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Akkor elváltok.

Elosztoztok.

Éled az életed a gyerekekkel és keresel valami normális hímnemű ember féleséget.

2011. máj. 16. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ezt igy ahogy leírod,igen megalázóan hangzik. Csunya dolog a férjedtöl hogy igy bánik veletek,én 1 percig nem türném,válnék.Abban biztos vagy hogy horgászni jár? Mert mikor egy férfi már igy viselkedik nem szereti a feleségét,söt még ráadásul ezt tudatodra is adja világosan,de hogy a gyerek is idegesíti...fúj undorító ember lehet...bocsi,de ez a véleményem
2011. máj. 16. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

minden kapcsolatnak vannak ilyen idöszakai, vagy túlélitek vagy megszöktök.

Èn ha a sokat veszekszünk és nem bírom már, elkezdem faggatni a páromat. faggatom miért ilyen velem, elmondom hogy nem akarok veszekedni, hogy én szeretem öt, de miért csinálja ezt velem (pl utoljára mindenben hibát talált, mindenbe bele kötött, és sejtettem is hogy akkor hívták egy másik céghez és elég nagy stress volt 13 év után otthagyni a cégét, habár jobb helyre ment)

kezd el mondogatni neki. ne vissza vágj, vagy mentegetözz, vagy veszekedj, egyszerüen mondogasd, és kérdezgesd, hogy miért ilyen, hogy szeretnéd megérteni, hogy szeretnéd ha jobb lenne a viszony stb...

ha ebbe ö bele megy ha ö is akar javítani akkor azért pár hétbe bele tellik, mert mindig vissza esik a hiákba de jobb lesz.

(nekem a párom nagyon szeret és öt is zavarta már a sok veszekedés, ezért rögtön reagált hogy nem akar elveszíteni de..... és így lassan de megoldottuk a problémát.)

ha nem hajlandó válaszolni beszélni róla, akkor menekülne a kapcsolatból.

sajnos sok férfinek egyszerübb egy kapcsolatból kilépni mint megoldani. pl túl sok neki a gyerekek, a pénz keresés, és inkább menekülne. ha elmegy töletek, csak gyerektartást kell fizetnie, és hétvégeken örülhet a gyerekeknek, a mindenapi nyüglödést a gyerekkel nem kell kivennie.

2011. máj. 16. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Pakold össze a cuccaitokat, és a gyerekekkel együtt lépjetek le valahová. Lesz pár napja, hogy átgondolja, aztán ha hajlandó változtatni, akkor jó, ha nem, akkor jobb nélküle. Ennyi.
2011. máj. 16. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
19:37-es vagyok: természetesen te meg a gyerekek lépjetek le, kedves párod maradjon otthon és gondolkozzon.
2011. máj. 16. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

az hogy idegesiti a gyerek meg mindenbe hibát lát az csak a tünete annak hogy baj van a kapcsolattal

valami sokkal mélyebb a probléma és azt kell kideríteni és megoldani

pl neked is meg neked is kielégitő a szex? nem is hinné az ember hogy ez milyen problémákat tud csinálni egy kapcsolatba

sok ilyen apro dolog van

2011. máj. 16. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Így van, a férjed előled és a családi gondok elől menekül azzal,hogy sokat dolgozik és halászik.

Addig se otthon ül. Sokkal mélyebbek a gondok köztetek,mint sejted. Szerintem nem adod meg azt, amire vágyik, hogy hazajön és rá is és a problémáira is figyelmet fordítasz, talán elhanyagoltnak érzi magát, vagy nem tudja mit kell csinálni, mit segítsen otthon.

Ez csak egy dologgal oldható meg: leültök és beszéltek normálisan, amikor a gyerekek alszanak.

2011. máj. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!