Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázgatok. Tanácstalan...

Barnázgatok. Tanácstalan vagyok. Beágyazódáskor csak egy-két csepp a normális, vagy belefér, ha valamivel több van?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok. Már született egy kisfiam másfél éve. Anno, amikor vele voltam terhes, akkor kb. a 20. naptól akkor is barnáztam egészen a nemvárt menzeszig. Akkor volt egy csepp vér, amivel rohantam dokihoz. Utrogestannal mentette meg a terhességemet.

Most belevágtunk a kistestvér programba, s ebben a hónapban úgy érzem mintha ott lenne a picike. Illetve próbálkozik, vagy nemistudom. Szóval most a 21. napon volt kb. fél óráig menstruációs fájdalmam, görcsölgettem. Barnázgatok. Nem folyik, de a betéten látszik. Ma már 5-6 cseppnél járok. Természetesen még semmi sem biztos, nem is teszteltem, hiszen még korai. S emiatt úgy érzem, még dokihoz is korai lenne mennem, hiszen még úgysem lát semmit, s erre tutira nem kapok gyógyszert.

Beágyazódáskor csak egy-két csepp a normális, nem? Vagy belefér, ha valamivel több van?

Ti hogyan látjátok? Mitévő legyek? Egyébként van még itthon egy doboz Utrogestan. De tényleg, lehet, hogy csak menzesz előtti barnázás.

2010. okt. 20. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:

21. napon nem hiszem hogy menses elötti barnázás lenne viszont azt se ajánlom hogy orvos megkérdezése nélkül alkalmazz bármit..

ha nem élénkpiros vér akkor nincs gond.

2010. okt. 20. 15:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Azt még hozzátenném, hogy 26 naposak a ciklusaim, tehát már közel vagyok a nemvárt napjához.

Köszönöm a válaszodat, Carmen! :)

2010. okt. 20. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:

a 24. napon már tesztelhetsz és kimutatja ha várandós vagy.

ha vérzel akkor ügyelet

de tudod mit? ne legyen rá szükség!!

jó egészséget!!!

2010. okt. 20. 15:09
 4/10 anonim ***** válasza:

akár terhes vagy, akár nem, a mensi előtti, vagy a koraterhességi barnázgatás oka 90%, hogy sárgatest elégtelenségből fakad - már bocs, de a Te korodban főleg. Nehogy megsértődj, nem azt mondtam, hogy öreg vagy, de hát mi tagadás, nem vagy már 20 éves :-) (Én sem vagyok fiatal, 35 évesen szültem a második babámat)

Szóval, ha babát tervezel, mindenképp érdemes lenne elmenni dokihoz, mert egy kis progeszteron támogatás nem ártana a terhességed elején, nehogy elveszítsd a babát, mint én többet is... :-( Aztán utána kiderült, hogy csak pár bogyóra lett volna szükségem... (Pedig előtte már én is szültem egy vitamingolyó babát, utána meg valami felborult, és többször is vetéltem a sárgatest elégtelenség miatt!)

2010. okt. 20. 15:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát az Utrogestan pont erre lenne jó, ezért írtam. Csak azt nem tudom, hogy most menjek-e dokihoz, vagy várjam meg míg terhes leszek biztosan? Bár tudom, akkor már akár késő is lehet. Próbálok néhány nap múlva tesztelni, hátha kimutatja.
2010. okt. 20. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:

15:13 vagyok

ne haragudj, nem is tudom, hogy történhetett, abszolút nem vettem észre, hogy írtad az Utrogestant... Úgy látszik, kissé felületesen olvastam el az írásod. Bocs.

Mensi előtt mindig barnázol pár napot? Vagy legutóbb csak akkor, amikor baba volt a dologban?

Szerintem akár most is csinálhatnál egy teszet, nekem is korábban kimutatták e legérzékenyebb tesztek, soha nem voltam elég türelmes ahhoz, hogy megvárjam a mensi első napját.

2010. okt. 20. 16:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Én mensi előtt sosem barnázom, illetve egyszer megtörtént, de akkor fertőzés volt.

Most vettem egy tesztet, 1-2 napon belül megnézem, de azóta egyébként úgy látom, több ez mint 5-6 csepp, szinte folyamatosan szivárog. Úgy gondolom, ebből vérzés lesz. :( Mindenesetre tanultam belőle, legközelebb doki, s csak aztán tervezgetés.

Köszönöm nektek a tanácsokat! Jó, hogy megoszthattam valakivel a problémámat. Itthon ez nem működik, sajnos.

2010. okt. 20. 18:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Ma reggeli 25-ös teszt eredménye: -

:(

2010. okt. 21. 07:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom...

Tényleg menj el dokihoz, megelőzöd vele a fölösleges plusz idegeskedéseket. A terhesség alatt, gyógyszeres támogatás mellett amúgy is fogsz idegeskedni eleget, hogy itt görcsöl, ott görcsöl stb... - magamból kiindulva.

Jobb, ha már terhesség előtt be vagy állítva hormonálisan.

Pontosan tudom, milyen egy "ingatag", problémás terhesség, az ultrahangos vizsgálatok közötti állandó bizonytalanság, hogy él-e, jól van-e...

Jobb ezt megelőzni, amennyire csak lehet.

Nagyon közeli gólyalátogatást kívánok neked!!! :-) Jön majd, meglátod!

2010. okt. 21. 10:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Lányok! Hihetetlen, de teljesen elmúlt a barnázás!!! :))))
2010. okt. 21. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!