Teljesen tanácstalan valami tanácsot?
Az a helyzet hogy apámnak ma mondtam el a terhességet 12 hetes vagyok. Nem fogadta jól, neki csak a kutyák számítanak!! A konyhába beengedi őket hiába is mondjuk hogy ne. Egy kupi van kint hiába takarítunk. A védőnő is mondta hogy a kutyának kint a helye. De nem érti meg. Erre mondta hogy majd jól elintézi a védőnőt meg hogy én ne intézkedjek semmit hogy képzelem. Itt ideges lettem és mondtam hogy a gyerekem egészségét nem fogok kockáztatni és mondta hogy mennyek a kurv@ anyukámba. És nem érdekli.
Sajnos elköltözni nem tudunk mert nincs rá anyagi keret. A páromat utálja. Mit tegyek? 21L
Figyelj már, anyaotthonba nem tudnál esetleg menni?
Kérdezd már meg a védőnőt!
Oda szerintem felvennének. Nézz ennek utána, ha elfogadod a tanácsomat!
A kutya nálunk velünk lakik, és a dokim és mások szerint sem baj, csak a cica veszélyes, annak is csak a "kakija", nem szabad terhesen a kakit megközelíteni, bocsi a béna leírásért. :) Ma kész vagyok.
nálunk még nem tudják a babát, én is 12 hetes, és hjajj...ők sem szeretik, ill. utálják a párom, mai napig küzdenek ellene, lépten-nyomon be akarnak pasiztatni.
És még nem tudják a babát...
A védőnő mit tesz? Anyaotthonba rak?...Ott aztán nem lehet Veletek a párod...
Itt nem a kutya a baj, sokkal inkább apukád és a hozzáállása.
A kutya csak erősíti a gyerek immunrendszerét, annyi, hogy ne bízz meg benne olyan értelemben, hogy sose hagyd egy pillanatra sem egyedül a gyerekkel, de ezt biztos tudod, hidd el, eü. gondot nem okoz sem a pociban, sem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!