Mit tegyek? , rossz anya vagyok!
Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el tanácsot és segítséget szeretnék kérni. 8 hónapos a babám, mióta megszültem egyre rosszabbul érzem magam. Nem értem mi van velem, tervezett baba, akartuk a férjemmel és imádjuk mind a ketten, egészséges gyönyörű baba, nekem örülnöm és boldognak kellene lennem és helyette egy megkeseredett elveszett embernek érzem magam. Reggel óta sírok, a kislányomhoz semmi türelmem, ha sír felhúzom magam ahelyett, hogy megnyugtatnám. Rossz anya vagyok, nem ilyet érdemel. A férjem szerint a szülés óta teljesen megváltoztam szerinte mindenkivel durva és lekezelő vagyok. Azt szeretné ha kimozdulnék társaságba járnák a babával. Lemegyek én sétálni de kerülöm az embereket. Nem tudom mi van velem, ma már odáig jutottam, hogy rákiabáltam a kislányomra azért mert sírt és betettem a kiságyba, utána kivettem és vele sírtam, most elaludt de én még mindig sírok.2010. márc. 26. 09:31
21/26 anonim válasza:
Elöször is NEM vagy rossz anya!De ahogy olvastam az utolsó irásodat át ment rajtad ez a sirási, kimerültségi roham!Sajnálak nagyon nekem a testvérem volt igy de ő rá sem tudot nézni a babájára:-(((És kezelték is mert depresszios lett.1évig tartott de most már nagyon jól va:-))))
22/26 anonim válasza:
na az első egy abberrált fax, aki itt próbál visszavágni az elcseszett életéért és végig lepontoz:DD anyád, kiscsillag:D
23/26 anonim válasza:
Ez a senkiházi tényleg lepontozott mindenkit!!Nem baj,mert én meg felpontoztam MINDENKIT!!!
:D :D
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, (kivéve a kedves első válaszolót). Nem tudom az ilyen hozzászóló miért érez késztetést a válaszadásra és a hasznos értelmes válaszokat miért pontozza le, biztos unatkozott. A többieknek köszönöm a segítséget, számomra hasznos válaszokat, tanácsokat kaptam.
2010. márc. 27. 11:39
25/26 anonim válasza:
Első vagyok
Nem én pontoztam le.
Én is átestem a szülés utáni depresszión és rengeteg gondom volt( lakás elúszott , válás, anyagi nehézségek, DE SOHA NEM KIABÁLTAM A FIAMMAL!!!!!!
26/26 anonim válasza:
Akkor légy magadra büszke. Attól, hogy te erősebb voltál fogadd el, hogy más rosszabbul kezeli a helyzetet. Nem vagyunk egyformák. Én nem voltam depressziós, mégis több empátia szorult belém, mint beléd, aki még tudod is milyen rossz.
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!