Mit tegyek? , rossz anya vagyok!
Nagyon aranyos volt a legelső író.
Hát ennek az anyukának pont nem erre van szüksége!!!!!!!
Én osztom a tobbiek véleményét. NEM VAGY ROSSZ ANYA.
FEL A FEJJEL.
Egyet értek a többiekkel. Depresszió lehet, nálam is volt, igaz az elején és a 3. hónap után a kisfiam hasfájásával együtt elszállt. Ha úgy érzed nem kell szakember, akkor is legalább társaságot kéne találnod, ne kerüld az embereket! Én is ezt tettem, aztán egyszer engem állított meg egy anyuka az utcán, hogy sétálunk-e együtt, azóta nagyokat beszélgetünk.
Nyugodj meg, ne sírj... a kislányodat ne bántsd, türelem, türelem... jön a jó idő, örülj, hogy ő van neked, ő még nem érti, hogy anya miért bánik vele durván... szeresd nagyon! Kitartás!
Szia!Tényleg nem vagy rossz anya,hiszen akkor nem törnéd magad azon,hogy kilábalj ebből! :-)
Szerintem egyszerűen "csak" arról van szó,hogy téged is elkapott a gépezet,és most nem ereszt!Én ugyanezt élem át,azzal a különbséggel,hogy apa nincs.Illetve van,de ő a sajátom :-) Segít,amiben csak tud,de hát nem ő az apja,így nem nyomhatom a fiamat a kezébe,hogy "jó,most te teszed tisztába,mert én épp fürdeni szeretnék".Így bizony az is előfordult nem rég,hogy 4 napig (!!!!!!!!!!!!!!!) nem jutottam el zuhanyozni!!!!!!!!!!!!!Mára annyi változott,hogy most már általában naponta átlagosan 2x kap el a sírógörcs,nem egész nap bőgök.Velem is előfordult,hogy a gyerekre kiabáltam rá,beraktam a kiságyba,otthagytam kimentem rágyújtani.A cigit végül nem szívtam el,de a amíg odakint voltam,sikerült lehiggadnom.Szóval szerintem tényleg az a megoldás,ha ilyenkor magára hagyod.Nem kell sokáig,elég pár perc.Utána már tudtok együtt nevetni.Légy erős és próbálj meg többet mosolyogni! :-)
Nem vagy rossz anya nyugi.Nálam is vannak ilyen hullámvölgyek.Fél éves.Igenis a gyereknevelés idegileg kimerítő!!!Bezárva a négy fal közé.Én is már örülök ha havonta egyszer eljutok a Corába, olyan mintha a tengerhez utaznánk:-)(,és bizony ez felemészti a tartalékokat.De nem tudsz mit csinálni, el kell siklani a problémák fölött, túllépni, és egy-egy ilyen kiborulás után nem ezen filózni, hanem játszani a csöppel, nevetni vele.Úgyis lesz még ilyen, hiába ígéred meg magadnak hogy nem.Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Nyugi, a rossz anya aki nem látja el a gyermekét, vagy kukába dobja szülés után stb....Egy kis türelmetlenség még semmi.
Mindenkepp beszelj a vedonotokkel es kerj segitseget szakembertol. A leirtak alapjan nekem ugy tunik, hogy talan gyermekagyi depressziod volt/van, amihez nem kaptal segitseget.
A baratnom a kisfia szuletese utan, akit nagyon vart, teljesen kibukott, meg a gyilkossag es ongyilkossag gondolata is felmerult benne, hala istennek idejeben kapott segitseget es a ferje is nagyon mellette allt, es igy viszonylag hamar rendbe jott. most 15 honapos a kisfia, es julius vegere varja a kislanyat...
Ez a fajta depresszio egyedul nem mulik el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!